Advertisement

2023-ra csúszott állítólag a Resident Evil 4 remake

2021. január 22.
22.8581
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az M-Two stúdió, akik hozzájárultak a Resident Evil 3 elkészültéhez is, már nem dolgozik állítólag a Resident Evil 4 remake-en, és ezzel egyetemben a játék megjelenését elhalaszthatták 2023-ra is - legalábbis a VGC értesülései szerint.
 

A Capcom első számú divíziója vette át a projekt fejlesztését, emiatt pedig masszív halasztás következhetett be a procedúrában, és végül már csak 2023-ban debütálhat a program. Állítólag azért lett a probléma, mert az M-Two ragaszkodni akart ahhoz, hogy hűek legyenek az eredeti Resident Evil 4-hez, miután a harmadik rész felújítása megkapta, hogy túl sok mindenben változtatott az eredetihez mérten.

A Capcom állítólag többé-kevésbé meg akarja tartani az eredeti játék tulajdonságait, de végeredményben egy új élményt szeretnének prezentálni.
4 hozzászólás

muki

1 hónapja, 6 napja

Idén nem fogunk játszani és moziba menni se. Tök jó...

válasz erre

Imperator

1 hónapja, 6 napja

Érdekes dolog azért leváltani őket, mert nem akarnak csalódást okozni a rajongóknak, mint a 3 esetében (bár ugye az se volt egy rossz játék). Mondjuk mindig nem értem, miért a 4-et csinálják, a Code Veronica jobban megérdemelné, bár tény hogy a 4 az egyik legjobb.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 6 napja

Ez valami vicc?

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 6 napja

Éveket csúszik egy remake? Érdekes világot élünk...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljaM.O.R.P.H. profiljamarco profilja