2023-ra csúszott a Test Drive Unlimited: Solar Crown, kaszálták a prev-gen változatokat

2022. május 18.
27.5881
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Eredetileg szeptember 22-én kellett volna megjelennie a Test Drive Unlimited: Solar Crownnak, de most 2023-ban fog megjelenni - a kiadó azt is megerősítette, hogy az autóversenyzős szimulátor már nem érkezik PS4-re és Xbox One-ra.
 

Célja, hogy "a legtöbbet hozza ki a legújabb konzolok technológiájából" és maximalizálja "a játék általános minőségét". Új részleteket közöltek Hong Kong Island két fő frakciójáról, a Streets-ről és a Sharps-ról is.

Mindkettőnek saját főhadiszállása van, az előbbi egy régi épületben foglal helyet, és inkább földalatti hangulatot áraszt, míg az utóbbi egy nyugati kerületben található luxusépület legfelső emeletét foglalja el, és kifinomult hangulatot testesít meg. Nézze meg őket az alábbi képeken.

A "nyilvános területek" mellett, amelyekhez minden játékos hozzáférhet, hovatartozástól függetlenül, a VIP területek a klántagoknak szólnak, akik "bizonyították hűségüket". Itt vehetnek részt találkozókon és vállalhatnak küldetéseket az ellenfél frakciója ellen.
2 hozzászólás

totyak

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Részben megértem, hogy elengedik a PS4-es generációt, másrészt viszont, ha meg lett ígérve, akkor inkorrekt a törlése. Én még mindig azt mondom, hogy többet eladnak belőle, ha kijön előző generációra is.

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Annyira soká jön ki, hogy már a mostani generáció lesz a prevgen.

válasz erre
Test Drive Unlimited: Solar Crown
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljasoami profilja