2022-re csúszott a Syberia: The World Before PC-s verziója

2021. december 05.
51.8231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Miután bejelentették a Syberia: The World Before PC-s verzióját a hét elején, a Microids most jelezte, hogy máris egy halasztást kell eszközölniük, melynek értelmében a kalandjáték cím mégsem debütál december 10-én.

Ehelyett mostantól 2022 első negyedévében jelenik meg PC-re, majd a konzolos verziók megjelenése továbbra is 2022-re van betervezve. A Twitteren közzétett frissítésben a fejlesztő úgy nyilatkozott, hogy elkötelezettek a lehető legjobb játék kiadása mellett, amely egy magával ragadó kalandot kínál, ami hű marad Benoit Sokal univerzumához.

A tweetben azt is leírták, hogy jelenleg szükségesnek tűnik, hogy adjanak maguknak még egy kis időt, hogy a legjobb körülmények között fejezzék be a fejlesztést. A pontos megjelenési dátummal kapcsolatos további részleteket a rendszeres frissítésekkel együtt az elkövetkező napokban közlik.

Syberia: The World Before PC-s verzióját a hét elején, a Microids most jelezte, hogy máris egy halasztást kell eszközölniük, melynek értelmében a kalandjáték cím mégsem debütál december 10-én.'>
5 hozzászólás

petrovicsz

2 éve, 6 hónapja és 25 napja

Na ez már gáz. szomorú smiley

válasz erre

VaPe

2 éve, 6 hónapja és 25 napja

Hát ez rohadt rossz hír. Lett volna rá szabadidőm. szomorú smiley

válasz erre

Patrik94

2 éve, 6 hónapja és 25 napja

Na ez az igazi bal****ság, amikor rengeteg idő után bejelentesz valamit, majd rá pár napra felülírod. röhögő smiley Ez nagyon amatőr.

válasz erre

totyak

2 éve, 6 hónapja és 25 napja

Szomorú, pedig eléggé vártam. Bár a demo borzalmas volt technikailag, szóval, ha azt veszem alapul, talán nem is baj, ha csúszik.

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 6 hónapja és 25 napja

Na, ez is csúszik.

válasz erre
Syberia: The World Before
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja