2022-re csúszott a Resident Evil: ReVerse multiplayer spin-off megjelenése

2021. július 15.
44.6301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Borzasztóan érdekes utat jár be a Resident Evil: ReVerse cím alatt fellelhető multiplayer spin-off, tekintve hogy ennek még eredetileg a Resident Evil Village-dzsel kellett volna együtt debütálnia, ám végül a fejlesztők elhalasztották a premiert.

Most azonban azt is hozzátették, hogy majd csak 2022-ben fogják kiadni a játékot, holott a fáma úgy szólt eredetileg, hogy még most júliusban a közönség elé tolják majd a Resident Evil: ReVerse-t, viszont annak érdekében, hogy csiszolni tudjanak még az élményen, áttették a következő esztendőre.

Mint az ismeretes, szörnyen negatív visszhangnak örvend a játék, lévén egy tucat deathmatch shooterről van szó, ami főleg a Resident Evil Village után lehangoló és fantáziátlan, de remélhetőleg a plusz időt arra szánják, hogy valami értékelhető süljön ki belőle.

Resident Evil: ReVerse cím alatt fellelhető multiplayer spin-off, tekintve hogy ennek még eredetileg a Resident Evil Village-dzsel kellett volna együtt debütálnia, ám végül a fejlesztők elhalasztották a premiert.'>
4 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 11 hónapja és 27 napja

Ehhhh, csúszéás. Mi más...

válasz erre

Ehh, hogy semmi nem tud kijönni időre...

válasz erre

Moby Dick

3 éve,

Már megszoktuk, hogy minden csúszik.

válasz erre

Gólem

3 éve,

Kár, de hamar itt lesz az.

válasz erre
Resident Evil: ReVerse
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja