2022-ig három új bővítményt is kap a Destiny 2, 4K 60 FPS-ben fog futni a next-gen verzió

2020. június 09.
4.6481
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy sor bejelentéssel készült a Bungie a mai nap folyamán a Destiny 2-höz kapcsolódóan, így megtudtuk, hogy miként tervezik továbbtolni a játékélményt egészen 2022-ig: élből például az Xbox Series X és a PS5 kiadványokat is terítékre helyezték.
Advertisement

Kezdjük a legfontosabbal: az új expanzióval. A Beyond Light névre hallgató, következő nagy kiegészítő 2020 őszén várható, viszont itt nem állt meg a stúdió, mivelhogy kapásból egy trilógiányi bővítményről rántották le a leplet, tekintve hogy 2021-ben jön a The Witch Queen, 2022-ben pedig a Lightfall kiegészítés.

Ezekkel a Bungie szeretne egy nagy összefüggő sztorit elmesélni, ezáltal ez lesz az első alkalom, amikor ennyire kapcsolódnak egymáshoz a szoftver kiegészítői. További részleteket egyelőre nem osztottak meg ezekről, de egy kicsit bőbeszédűbbek voltak a srácok a next-gen verziókról. A Destiny 2 az új konzolokon 4K-ban és 60 FPS-ben fognak futni, ráadásul az új iterációk tulajdonosai tudnak játszani majd a mostani generációs felhasználókkal is.

Továbbá gőzerővel dolgoznak a cross-play lehetőségén is, hogy 2021-től az Xboxosok és a PlayStationösök együtt lootoljanak és fejlődjenek, és aki a mostani generációban rendelkezik a játékkal, az ingyen és bérmentve magával viheti a szoftveren next-gen konzolokra.

Tanítani lehetne azt a hozzáállást, amit a Bungie tanúsít a Destiny 2-vel, ráadásul az biztos, ha anno nem szakadnak el az Activisiontől, akkor ez ebben a formában sosem valósulhatna meg.

Nézd nagyban ezt a videót!


Advertisement
3 hozzászólás

Gólem

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Nagyon komolyan pakolják bele a tartalmat! Időtálló játék lesz ez hosszútávon is!

válasz erre

petrovicsz

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

Én meg még azt hittem, ez a játék vergődik...

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja, 2 hete és 2 napja

Rendesen ellátják tartalommal!

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagee84 profiljawallmaster profiljaImperator profilja