2022-ben jön csak a Minecraft-film

2019. április 16.
5.5041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Folytatódik a huzavona a Minecraft-film körül, most éppen már a sokadik rendezőt jegyzi az alkotás, de legalább kaptunk egy épkézláb premierdátumot, így tudjuk, hogy mikorra várhatjuk a mozgókép érkezését.

Még rengeteg várakozás áll előttünk, hogy jegyet válthassunk a filmre, merthogy 2022. március 4-én fog debütálni a kérdéses projekt, a történet szerint pedig egy tinédzser lánynak és egy kazal, nem feltétlenül vérbeli kalandornak kell megakadályoznia, hogy az Ender Dragon elpusztítsa a játék alapjául szolgáló világot, az Overworldöt.

Korábban már bejelentették, hogy Peter Sollett fogja koordinálni a munkálatokat, viszont most úgy fest, végre vége a cserélgetésnek, és valóban ő fogja levezényelni a film rendezését. Pár éve egyébként még 2019-re volt kitűzve a megjelenés, de hát ilyen ez a filmes szakma...


7 hozzászólás

totyak

1 éve, 6 hónapja és 18 napja

Belsős infóim szerint az a tény áll a film csúszásának hátterében, hogy egyszerűen nincs meg a grafikai technológia egyelőre ennek a filmnek az elkészítéséhez. Ma ugyanis ott tart a filmipar, hogy gyönyörű, valósághű számítógépes effekteket tudnak filmekbe implementálni, de képtelenek kifejleszteni azt a technológiát, amivel ezeket az ordas nagy és ocsmány pixelhalmazokat létre tudják hozni

válasz erre

havrillal

1 éve, 6 hónapja és 18 napja

Nem hittem volna, hogy tényleg eljön ez a pillanat

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 6 hónapja és 18 napja

WoW!
Nagyon izgalmasan hangzik... ha 10 éves lennék, de nem vagyok. Úgyhogy majd esetleg annyit fogok belefektetni mint az emoji filmbe, beletekerve megnézem 10 perc alatt oszt cső.

válasz erre

Marduk

1 éve, 6 hónapja és 19 napja

Hellblade írta:
10 év minecraft mintás börtönt adnék minimum a készítőknek..hogy megértsék..
https://www.youtube.com/watch?v=ExRFij8wkaI

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 6 hónapja és 19 napja

[Tiltott felhasználó!]

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja és 19 napja

Köszönöm istenem!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 19 napja

Nem is kell elkapkodni egy ilyen ****t.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt