2022-ben jön csak a Minecraft-film

2019. április 16.
5.1941
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Folytatódik a huzavona a Minecraft-film körül, most éppen már a sokadik rendezőt jegyzi az alkotás, de legalább kaptunk egy épkézláb premierdátumot, így tudjuk, hogy mikorra várhatjuk a mozgókép érkezését.
 

Még rengeteg várakozás áll előttünk, hogy jegyet válthassunk a filmre, merthogy 2022. március 4-én fog debütálni a kérdéses projekt, a történet szerint pedig egy tinédzser lánynak és egy kazal, nem feltétlenül vérbeli kalandornak kell megakadályoznia, hogy az Ender Dragon elpusztítsa a játék alapjául szolgáló világot, az Overworldöt.

Korábban már bejelentették, hogy Peter Sollett fogja koordinálni a munkálatokat, viszont most úgy fest, végre vége a cserélgetésnek, és valóban ő fogja levezényelni a film rendezését. Pár éve egyébként még 2019-re volt kitűzve a megjelenés, de hát ilyen ez a filmes szakma...


7 hozzászólás

totyak

10 hónapja, 2 napja

Belsős infóim szerint az a tény áll a film csúszásának hátterében, hogy egyszerűen nincs meg a grafikai technológia egyelőre ennek a filmnek az elkészítéséhez. Ma ugyanis ott tart a filmipar, hogy gyönyörű, valósághű számítógépes effekteket tudnak filmekbe implementálni, de képtelenek kifejleszteni azt a technológiát, amivel ezeket az ordas nagy és ocsmány pixelhalmazokat létre tudják hozni

válasz erre

havrillal

10 hónapja, 2 napja

Nem hittem volna, hogy tényleg eljön ez a pillanat

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja, 3 napja

WoW!
Nagyon izgalmasan hangzik... ha 10 éves lennék, de nem vagyok. Úgyhogy majd esetleg annyit fogok belefektetni mint az emoji filmbe, beletekerve megnézem 10 perc alatt oszt cső.

válasz erre

Marduk

10 hónapja, 3 napja

Hellblade írta:
10 év minecraft mintás börtönt adnék minimum a készítőknek..hogy megértsék..
https://www.youtube.com/watch?v=ExRFij8wkaI

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 hónapja, 3 napja

[Tiltott felhasználó!]

fighterlaci

10 hónapja, 3 napja

Köszönöm istenem!

válasz erre

Patrik94

10 hónapja, 3 napja

Nem is kell elkapkodni egy ilyen ****t.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profilja5t3v3nk3 profiljaRobi022 profiljaPajti24 profiljamarco profilja