2022 márciusáig jelenhet meg az Elden Ring

2021. május 03.
30.4211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Elden Ring is hasonló kaliberű mém kezd lenni, mint a Dead Island 2, hiszen már régóta húzzák az agyunkat, nem hallani szinte semmit a projektről hivatalos forrásokból, és a legtöbbször csak pletykákból táplálkozhatunk.

A fejlesztőcsapatként funkcionáló FromSoftware anyavállalata, a Kadokawa Corporation legfrissebb üzleti jelentéséből azonban igen érdekes és izgalmas részlet derült ki, miszerint a terv az, hogy még 2022 márciusa előtt új játékokat jelentetnek meg. Itt még nincs konkrétan megnevezve az Elden Ring, azonban egy külön bekezdésben megemlítik, hogy az Elden Ring az elkövetkezendő 12 hónapon belül már debütálhat is.

Bízzunk a legjobbakban, bár a jelenlegi állás szerint már annak is örülnénk, ha legalább egy gameplay anyagot villantanának az Elden Ringről, hogy egyáltalán tudjuk, miként fest a gyakorlatban a program.
Elden Ring is hasonló kaliberű mém kezd lenni, mint a Dead Island 2, hiszen már régóta húzzák az agyunkat, nem hallani szinte semmit a projektről hivatalos forrásokból, és a legtöbbször csak pletykákból táplálkozhatunk.'>
4 hozzászólás

Gólem

3 éve, 1 hónapja és 24 napja

Már csak akkor hiszem el, ha fut a gépemen. mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

3 éve, 1 hónapja és 24 napja

A végén még csak lesz belőle valami... röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 1 hónapja és 24 napja

Úgy legyen!

válasz erre

muki

3 éve, 1 hónapja és 24 napja

Nafene, nagyon tudnám értékelni. mosolygó smiley

válasz erre
Elden Ring
20.540 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja