2022 februárjára csúszott a The Division 2 következő gigafrissítése

2021. október 27.
61.5171
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A The Division 2 fejlesztőcsapata egy kicsit lassú év után új roadmapet adott ki a játék jövőjéhez kapcsolódóan, amely 2022 februárjára tolja ki a következő nagy frissítést, ami érkezik majd.
 

A blogbejegyzés szerint addig is a játékosok többet megtudhatnak a fejlesztőcsapattól a kulisszák mögött, az Intelligence Annex sorozat visszatérésével, amely a közelgő funkciókat és változásokat bemutató anyagokat tartalmaz. Az év elején a Ubisoft megerősítette, hogy a The Division 2 az erős közösségi támogatásnak köszönhetően egész évben új tartalmakat kap majd.

Azóta azonban a játék csak a korábbi évadok újrajátszását látta, az ígért nagy frissítés pedig sosem valósult meg. Most a játékosoknak 2022 februárjáig kell várniuk az új tartalomra - amikor is minden új tartalomnak versenyeznie kell a februárra tervezett erős új játékmegjelenések sorával.

A hírfrissítés nem árult el túl sok részletet arról, hogy milyen új tartalomra számíthatnak a játékosok, egyelőre csak annyit tudunk, hogy egy új szezonból és egy hozzá kapcsolódó játékmódból áll majd. A poszt szerint az új szezon és a hozzá tartozó tartalom részletei 2022 januárjáig nem kerülnek nyilvánosságra.
4 hozzászólás

Grifid

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Február óta a közelébe sem mentem. és nem is fogok, giga update ide-oda.
Őszintén szólva egészen jól indult azután a sok sírás rívásra hallgatva egyre jobban elba**ták, már visszafordíthatatlanul.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

No komment.

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

Hát sok sikert hozzá, de szerintem ez már most el van baszva.

válasz erre

muki

1 hónapja, 1 hete és 2 napja

A játékos generáció, amikor már az update-ek is csúsznak.

válasz erre
The Division 2
6.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profilja