2021-ben jön ki a regény a Death Strandingből

2020. augusztus 19.
7.0321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Death Strandinggel szemben sokaknak felmerül az a kritikája, hogy maga a gameplay nem köti le őket, ellenben a sztori akár még érdekes is lehetne, viszont nekik jelenthet mentőövet a regényadaptáció, ami jövőre érkezik.
Advertisement

Ezt maga a Death Stranding társírója, Kenji Yano írta Hitori Nojima név alatt, és a Titan Books fogja kiadni, várhatóan két külön felvonásban. Angolul is debütál majd a regény, aminek az első része 304 oldalas, és 16 dollárt kóstál - ez közel 5 ezer forintot jelent a gyakorlatban.

Ugyanezek vonatkoznak a második részre is, tehát összesen 608 oldalnyi olvasnivaló várja a rajongókat. 2021. február 16-án debütál a produktum, ha minden a tervek szerint alakul, magyar fordításra pedig nemigen érdemes számítani, legalábbis egy jó darabig még biztosan nem. A regény premierjét eredetileg most novemberre vártuk, de ezek szerint néhány plusz hónapot kell még várnunk.
Death Strandinggel szemben sokaknak felmerül az a kritikája, hogy maga a gameplay nem köti le őket, ellenben a sztori akár még érdekes is lehetne, viszont nekik jelenthet mentőövet a regényadaptáció, ami jövőre érkezik.'>
nincs még hozzászólás

Death Stranding
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja