2021 végén jöhet az új Harry Potter-játék, nincs sok köze a fejlesztéshez J.K. Rowlingnak

2020. június 29.
12.5481
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ismét érkezett egy újabb adag információhalom az új, nagyköltségvetésű Harry Potter-játékról, azonban a múltkori után most egy jóval megbízhatóbb forrás szivárogtatott, mégpedig maga Jason Schreier közölte az értesüléseit.

Nemrégiben robbant ki a botrány J.K. Rowling körül, mely során sokan transzfóbként titulálták azért, mert a közösségi médiáján tett néhány olyan megjegyzést, ami sokakat megsértett, így aki amiatt aggódik, hogy az írónő részt vállal a munkálatokban, az megnyugodhat: Schreier szerint nem sok köze van a projekthez.

Továbbá a forrás szerint Roxfort és annak környéke lesz bejárható ebben a nyílt világú RPG-ben, és a korábbi pletykáknak megfelelően tényleg az az Avalanche Software készíti, akiknek többek között a Disney Infinity-t is köszönhettük. Több platformra is jön a játék, így a két next-gen konzolra is, várhatóan pedig 2021 végén jelenik meg. Végül, de nem utolsó sorban: valamivel az augusztusi DC FanDome esemény után várható a leleplezés, ahol meg a WB Montreal Batman-játékának bemutatójára számíthatunk.
3 hozzászólás

Dav2377

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nos, én már sajnos ehhez a játékhoz sem fűzök sok reményt.......
Kicsi bizakodást fent tartok neki de........ Félek hogy nem lesz elég 2021-re amit nyújtani fog.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hát akkor ez sem lesz túl hű az eredeti irányhoz...

válasz erre

Gólem

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Hát az bizony elég nagy baj. Sokkal fontosabb lenne, mint hogy a véleménye miatt kizárják. Amit nem is értek amúgy, nincs azzal semmi gond hogy a nőt nőnek a férfit férfinak nevezzük.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt