2020 márciusában jelenik meg a Nioh 2

2019. október 30.
9.3971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Múltkor a Koei Tecmo és a Team Ninja már leleplezte, hogy a Nioh 2 2020 elején várható, ellenben most megérkezett a pontosítás, avagy a napra pontos debütálási dátum: még márciusban berobog az alkotás.

Egy meglehetősen sűrű megjelenési szakaszba került be a Nioh 2, hiszen a Final Fantasy VII Remake is ebben a hónapban érkezik, úgyhogy elég kemény versenyben lesz része a várva várt folytatásnak. A Nioh 2 hajszálpontos premierdátuma 2020. március 13-a.

Arról meg már nem is beszélve, hogy utána egy hónappal robban be a boltok polcaira a Cyberpunk 2077 is, szóval joggal kijelenthetjük, hogy egy igen izmos megjelenési szezon vár ránk az esztendő első felében, azonban nagy valószínűséggel a Nioh 2 meg fogja találni a maga közönségét, akármennyire is sűrített lesz a piac. Ezenfelül pedig november 1-10-éig tart majd a nyílt béta, amit a PS Store-on található kliens enged elindítani, és mindenki számára játszható!

Nézd nagyban ezt a videót!



Nioh 2 2020 elején várható, ellenben most megérkezett a pontosítás, avagy a napra pontos debütálási dátum: még márciusban berobog az alkotás.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 9 hónapja és 14 napja

Elég megosztó lett az első is, arra leszek kíváncsi, milyen irányba mennek.

válasz erre

Direktor

4 éve, 9 hónapja és 14 napja

Kíváncsian várom! mosolygó smiley

válasz erre
Nioh 2
21.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja