2020 áprilisáig egészen biztosan nem jelenik meg a PS5

2019. április 26.
5.2621
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Múltkor már megtudtuk az első részleteket a PlayStation 5-ről, azonban a premierdátumról mindössze annyit, hogy idén már nem jön a masina, most azonban a Sony kicsit tovább konkretizálta ezt az infót.

Persze nem a pontos megjelenési dátummal dobálózott a cég, sokkal inkább azt árulták el, hogy meddig biztosan nem fog érkezni a konzol. Ennek értelmében a PS5 ebben a fiskális évben már nem debütál, azaz egészen 2020 áprilisáig ezer százalék, hogy nem jelenik meg.

Ezenfelül kiderült, hogy a stúdió 31,1 milliárd yent, azaz 297 millió dollárt kíván beleölni a következő generációs konzolba, no meg a PS Now kapcsán is árulkodtak egy kicsit, mégpedig hogy a szolgáltatás indítása óta évente 40%-kal nő az előfizetők száma, most például már 700 ezer feliratkozónál tart.


6 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 4 napja

Van itt még jó pár PS4 játék, ami érdekes lehet, nem kell még várni az új konzolt.

válasz erre

WarriorAutobot

2 hónapja, 4 napja

Úgy sem rögtön szeretném megvenni, szóval nekem miután megjelent azután is legalább egy évet várok vele mert addig úgy is fog jönni még PS4-re is a legtöbb multiplatform cím, az exkluzívok meg majd ráérnek.

válasz erre

Santonio

2 hónapja, 4 napja

2020 teljesen jó ha jön. Sok még most is veszik a PS4-et.

válasz erre

bekecs

2 hónapja, 5 napja

Várható volt h nem fog hamar jönni.

válasz erre

Moby Dick

2 hónapja, 5 napja

Addig még ki kell szórni a sok ps4-et.

válasz erre

Hellblade

2 hónapja, 5 napja

Hát, már úgy vagyok ezekkel a kijelentésekkel, hogy csak a köztudatba tartás miatt mondanak néha valamit, pl ezt, aztán úgyis akkor jelenik meg amikor akarják..semmi se biztos..lehet jön az idén..

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt