2020 áprilisáig egészen biztosan nem jelenik meg a PS5

2019. április 26.
6.1462
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Múltkor már megtudtuk az első részleteket a PlayStation 5-ről, azonban a premierdátumról mindössze annyit, hogy idén már nem jön a masina, most azonban a Sony kicsit tovább konkretizálta ezt az infót.

Persze nem a pontos megjelenési dátummal dobálózott a cég, sokkal inkább azt árulták el, hogy meddig biztosan nem fog érkezni a konzol. Ennek értelmében a PS5 ebben a fiskális évben már nem debütál, azaz egészen 2020 áprilisáig ezer százalék, hogy nem jelenik meg.

Ezenfelül kiderült, hogy a stúdió 31,1 milliárd yent, azaz 297 millió dollárt kíván beleölni a következő generációs konzolba, no meg a PS Now kapcsán is árulkodtak egy kicsit, mégpedig hogy a szolgáltatás indítása óta évente 40%-kal nő az előfizetők száma, most például már 700 ezer feliratkozónál tart.


6 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 1 hete

Van itt még jó pár PS4 játék, ami érdekes lehet, nem kell még várni az új konzolt.

válasz erre

WarriorAutobot

6 hónapja, 1 hete

Úgy sem rögtön szeretném megvenni, szóval nekem miután megjelent azután is legalább egy évet várok vele mert addig úgy is fog jönni még PS4-re is a legtöbb multiplatform cím, az exkluzívok meg majd ráérnek.

válasz erre

Santonio

6 hónapja, 1 hete

2020 teljesen jó ha jön. Sok még most is veszik a PS4-et.

válasz erre

bekecs

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Várható volt h nem fog hamar jönni.

válasz erre

Moby Dick

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

Addig még ki kell szórni a sok ps4-et.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 hónapja, 1 hete és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profiljamarco profiljarDAVE profiljaMarduk profiljaQuo Vadis profiljaXelosz profiljaReichert Viktor profilja