2019-ben leplezik le a készülő Diablo-projekteket

2018. december 01.
4.8781
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Diablo-rajongóknak nem telt túl boldogan a BlizzCon esemény, lévén a mobilos Diablo: Immortalon kívül lényegében semmit nem kaptak a hardcore fanok, viszont most a Blizzard megint próbálja oltani a tüzet.

Az ígéret nem más, mint hogy még több Diablo-bejelentést várhatunk 2019-ben, melyeket szeretnének valamiféle mozgóképpel is alátámasztani majd, ahogyan az kiderült a Blizzard egyik alkalmazottja által a hivatalos fórumon.

Az egészen biztos, hogy a srácoknak most elképesztően nagyot kell robbantaniuk, hogy visszanyerjék a rajongók szívét, az szinte egészen biztos, hogy ha a széria fanatikusai kapnak egy folytatást, esetleg kiegészítőt a Diablo 3-hoz, netalántán egy Diablo 1-2 remastert, akkor a Diablo: Immortallal szemben is sokkal befogadóbbak lesznek a játékosok.
5 hozzászólás

Tommy

6 hónapja, 4 napja

Óriási baklövést csináltak, amikor erről nem beszéltek a rendezvényükön. Arról nem is beszélve ha megint csak egy felújítás jön, az emberek ki fognak akadni nagyon.

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 4 napja

Késő bánat már most bejelentgetni... A botrány már megvolt.

válasz erre

bekecs

6 hónapja, 4 napja

Kíváncsi leszek mit fognak bemutatni.

válasz erre

Mordorer

6 hónapja, 4 napja

Biztos nem lesz egy nagy durranás.

válasz erre

Hellblade

6 hónapja, 4 napja

Újabb mobil game,vagy remaster lesz ez..

válasz erre
Diablo III
5.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Derekhun profiljagery1113 profiljaiPet profiljarDAVE profiljaManiac profiljaPajti24 profiljaWarriorAutobot profiljaSkaterKakas profilja