2019 februárjában lelövik a Total War: Arena szervereit

2018. november 22.
9.0911
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Creative Assembly idén februárban útjára indította a Total War: Arena-t, mely az első olyan felvonás volt a szériában, ami free-to-play alapon működött, ám a játék az egyéves évfordulóján már nyugdíjba is vonul.

A hivatalos közlemény alapján nem más az indok, mint hogy a nyílt bétát sikertelenként könyvelték el, így 2019 februárjában teljes mértékben megszüntetik a Total War: Arena támogatását, a fejlesztőket pedig a stúdió többi Total War-projektjére állítják rá.

Ami viszont roppant nagyvonalú a Creative Assembly részéről, hogy mindenki, aki részt vett a bétában, választhat négy ajándék közül, nevezetesen bezsákolhatjátok a Total War: Medieval 2 - Definitive Editiont, a Hannibal at the Gates-t (Total War: Rome 2 DLC), az Age of Charlemagne-t (Total War: Attila DLC), vagy a The Grim and the Grave-et (Total War: Warhammer DLC).

Az ajándék kiváltásához látogassatok el IDE, ahol a Gyakran Ismételt Kérdések szekcióban megtaláljátok az erre vonatkozó útmutatást.
1 hozzászólás

Direktor

1 éve, 20 napja

Hát ez nem bírta sokáig!

válasz erre
Total War: Arena
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljarDAVE profiljamarco profiljaRobi022 profiljakylx profiljaManiac profiljaWickedSick profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profilja