2017-ben érkezik a Lords of the Fallen 2

2015. május 30.
2.5021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Már felmerült pár hónapja a hír, hogy érkezik a Lords of the Fallen 2, azonban mindezidáig nem tudtunk még hozzávetőleges megjelenési dátumot sem, most viszont a City Interactive legalább az évszámot közölte.

Ezek szerint 2017 folyamán érkezik a nem túl nagy visszhangot kiváltó Lords of the Fallen folytatása, pontosabban addig egész biztosan nem fog megjelenni.

Marek Tyminski, a City Interactive vezetője elmondta, hogy a 2014 októberében elrajtolt új IP első epizódja 900.000 példányban kelt el, ami ugyan nem kiemelkedő, de mindenképpen jó kezdet.

Azonban a legnagyobb meglepetés a bejelentésben, a játékot nem a Deck 13 fejleszti! Sok stúdió besegített az előző epizód fejlesztésébe is, Kínában több mint 100 művész dolgozott a grafikán.
Lords of the Fallen 2, azonban mindezidáig nem tudtunk még hozzávetőleges megjelenési dátumot sem, most viszont a City Interactive legalább az évszámot közölte.'>
3 hozzászólás

Tommy

9 éve, 7 hónapja és 6 napja

Az első rész után biztos hogy kihagyom a folytatást. Készítheti bárki, bármire.

válasz erre

VaPe

9 éve, 7 hónapja és 6 napja

Nem kapkodják el. Bár ha azt nézem, csak 3 év van a két rész között. Reméljük jobb lesz mint az 1, mert a koncepció nem volt rossz csak a megvalósítás lett gyenge.

válasz erre

bekecs

9 éve, 7 hónapja és 6 napja

NAGYON rossz volt az első rész. Nem is baj hogy más lesz a fejlesztő.

válasz erre
Lords of the Fallen 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja