2015 második felében érkezik az Office 2016

2015. január 24.
1.6941
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Microsoft-ról mindig is úgy tartották, hogy szoftverben erős, ami nem véletlen, hiszen Redmondban valóban a szoftvereknek köszönhetik a virágzást, a hardvergyártás terén pedig még bőven van mit fejlődniük, de a jó irány felép mutató apró jeleket már ezen a téren is észre lehet venni.

A vállalat nevét emlegetve legtöbbeknek a Windows juthat eszébe, utána pedig a szoftvereknél maradva az Office lehet a befutó, mely évek óta egy rendkívül hasznos csomag. Az irodai és nagyvállalati használat mellett már az átlagemberek is egyre többször használják a szoftvercsomag bizonyos programjait, melyek közül talán a Word és a Powerpoint a legnépszerűbb.

Az Office háza táján mostanság az iOS-re optimalizált, illetve a felhő-alapú megoldásokról lehetett hallani, míg a normál verzió kicsit háttérbe szorult. Ez nem lesz sokáig így, hiszen az Office 2016 névre hallgató friss szoftvercsomag az év második felében piacra kerül, méghozzá átdolgozott kezelőfelülettel és számos újdonsággal. Pontosabb részletek még nincsenek, de nagy valószínűséggel a Windows 10 mellett érkeznek majd az új szoftverek.
3 hozzászólás

Bvektor

9 éve, 11 hónapja és 18 napja

2013ast használok és meg vagyok vele elégedve. Azon, hogy milyen olcsóbb megoldások vannak hála az égnek nem kellett gondolkodnom az ingyenes diák licence miatt röhögő smiley Remélem a 16ost is megkapjuk ingyen röhögő smiley

válasz erre

Imperator

9 éve, 11 hónapja és 18 napja

Nekem jó a Libre office is, sokkal olcsóbb, valamint nincs olyan idióta menüje, mint a 2007-es MS office-októl kezdve van.

válasz erre

totyak

9 éve, 11 hónapja és 18 napja

Én még mindig a 2003-t használom és tökéletesen megfelel mindenre.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja