2011-ben érkezik a Heavens Hope

2010. szeptember 12.
3.4971
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
A Heavens Hope egy új kalandjáték lesz, és a The Black Mirrorhoz hasonlóan ezt is németek fogják hegeszteni, méghozzá a Mosaic Mask Studio.

A főszereplő akit irányíthatunk egy angyal lesz, méghozzá egy tanonc, aki egy óvatlan pillanatban leesik a mennyekből egyenes a jól csengő Heavens Hope nevű faluba. A fentiek azonnal kirekesztik, mert azt gondolják szökés áll a háttérben, és fentről csak külön engedéllyel lehet ám lekukkantani. Így a Taloer névre hallgató angyal karrierje nagyon úgy néz ki véget is ért.

Logikusnak látszik, hogy legfőbb dolgunk nem lesz más mint e csúfos dolog kiküszöbölése, és Taloer visszajuttatása a mennyei tanulópadba. No persze ahogy már csak lenni szokott egy kalandjátékban, azért ez nem olyan egyszerű ám. A játék sajnos alacsony költségvetésből készül, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az alig 40 kézzel festett háttér, vagy a 25 megszólítható karakter. Persze kis ügyességgel ezekből is ki lehet hozni egy remek kalandot, hiszen számtalan példa mutatja, hogy ennek ellenkezője is előfordulhat. A játék legnagyobb dobásaként a fejlesztők egy újfajta cooperativ módot is emlegetnek, s erre a legnagyobb reményt az adja, hogy a játék PC, Mac és mobilokon kívül Wii-re is ellátogat majd. Szeretettel várjuk.
3 hozzászólás

totyak

14 éve, 8 hónapja és 18 napja

Én hallottam róla és már nagyon várom is. Különösen szeretem a kalandokat, rengeteget végigtoltam már. És ami mégjobb, hogy a rajzolt kalandok a kedvenceim.

válasz erre

Scal

14 éve, 8 hónapja és 18 napja

igen, igyekszem néha ilyen unikumokat is előbányászni

válasz erre

Shade

14 éve, 8 hónapja és 18 napja

Erről még nem is hallottam.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja