2009 a PSP éve lesz

2008. október 25.
2.3471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Helme profilja, adatai
Helme
Újabb hangzatos kijelentést kaptunk a Sonytól.

A PlayStation Canada Marketing menedzsere, Matt Levitan nyilatkozott az egyik angol nyelvű honlapnak. Az interjúban nagyon optimistán beszélt a PSP jövőjéről. Sőt, kijelentette, hogy 2009 a PSP éve lesz. Tömören ki is fejtette, hogy miért: "...februárban érkezik a Resistance: Retribution, de jelenleg is nagyon sok fejlesztés és projekt fut nálunk, ezért nem dönt rosszul az, aki most vásárol PSP-t."

Őszintén megvallva Levitan úr szavai nem túl meggyőzők. Emiatt nem biztos, hogy érdemes egy PSP3000-re beruházni. A Sony magatartása az utóbbi időben nagyot változott negatív irányba. Régen teljes mértékében a vásárlók érdekeit nézték. Persze minden terméküknek megkérték az árát, de a pénzünkért minőséget kaptunk. Mostanában ez nem igaz. A PSP történelmének mélypontjához értünk.

Először kiadták a "népámító" PSP3000-et, melynek legfőbb újítása a mikrofon, és a "még" jobb kijelző. Apropó ha már itt tartunk. Talán a legnagyobb felháborodást az váltotta ki, hogy a Sony nem fogja orvosolni a Scanline problémát. De akkor miért vegyünk PSP3000-ret? - merülhet fel bennünk a kérdés. A válasz: Semmiért. Ne vegyünk. Félre ne értsetek, Én a PSP megszállottja vagyok, de a legújabb ráncfelvarrott változatot senkinek nem ajánlom. Slimet a népnek!

Visszatérve a nyilatkozathoz, én fohászkodok a legjobban, hogy Matt Levitannak igaza legyen, hiszen a PSP egy remek szerkentyű.

Hogy miért kételkedhetünk mégis ebben a kijelentésben? Csupán azért, mert a SCEA igazgatója, John Koller tavaly valami egészen hasonló dolgot mondott a PS3-ról. Azonban ez a nextgen konzol még mindig nem az, aminek lennie kéne. Bár ez egyből változni fog amint megjelenik végre a HOME! Vagy mégsem?
1 hozzászólás

Rambo

16 éve, 9 hónapja és 5 napja

Ha jól emlékszem, volt egy csomó olyan jóslat és nyilatkozat is, hogy "2008 a PSP éve lesz." Hát szerintem nem lett az. Igaz, kijött rá jópár nagyon jó játék, de nem tömkelegével és akkorát nem ütöttek, mint reméltem/remélték az emberek. De azért bízom benne, hogy legyen valami a szavaiban. mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljaBotyi profiljamarco profilja