GT: 2008 legjobb PSP-s játékai

2008. december 26.
5.5921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Helme profilja, adatai
Helme
Bezáródtak a játékstúdiók kapui.

Ez az év már nem tartogat semmi újat a Sony PlayStation Portable tulajdonosoknak. Bár sokat szidtuk az idei, csekély számú játékmegjelenéseket, visszagondolva igazán szép címeket tudhattunk magunkénak 2008-ban. A GameTrailers (lefizethető korrupt) csapata is megemlékezett erről az évről és csokorba gyűjtötte a legjobb PSP-s játékokat. Valóban jó listát állítottak össze,mégis dőreség volt kihagyni belőle az Echochromet a FIFA09-et és a Star Wars: The Force Unleashedet.

Elsőként itt is a Crisis Core: Final Fantasy VII: A játék nem csak Japánban, hanem nemzetközi porondon is szépen teljesített. A hazai PSP-s felhasználók szerint is az év egyik legjobb alkotása lett.

God of War: Chains of Olympus: A GOW belsőfejlesztésű játék. Megjelenésekor tömegek csüngtek órákon át a szeretett kézikonzoljukon. Gyönyörű grafika, érdekes játékmenet párosult a God of War névhez. Sajnos a legnagyobb probléma az volt, hogy könnyű módban az ügyesebbek mindössze 5 óra alatt végig tudták játszani.

Patapon: Ismételten belsős cím kerül terítékre. A Patapon újraértelmezte a 2D-s játék fogalmát. Az első trailerek kijöttével még egyáltalán nem volt biztos a sikeressége, ugyanis sokak a nemtetszésüket nyilvánították ki a videók megnézése után. Érdekes módon amint forgalomba került, tömeghisztéria tört ki és mindenki dúdolta magában a kis rigmusokat. Pata-pata-pata-pon!

A további jelölteket és azt, hogy melyik lett a 2008-as év legjobb játéka megtekintheted az alábbi videóban.

#tv#
3 hozzászólás

Trishtan

16 éve, 6 hónapja és 25 napja

Ilyenkor vagyok szomorú, hogy amikor tavaly összeszedtem 40 ezret, abból ps2 lett és nem psp. Ellenben van egy rakat más hangulatos játékom, de a CC-t szívesen kipróbáltam volna!

válasz erre

Pika

16 éve, 6 hónapja és 26 napja

Azt, hogy a FF nyerő, számomra érthető. Mindig is ász volt, de hogya GoW ennyire, az a szép!

válasz erre

Rambo

16 éve, 6 hónapja és 27 napja

Meglepett, hogy a GoW lett az idei év legjobb PsP-s játéka. Én simán a Crisis Core-t raktam volna oda, nekem az sokkal jobban bejött. A GoW-ban hatalmasat csalódta, mert nekem normal fokozaton is lazán 4 és fél óra volt a játék. szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja