200 millió felett a Minecraft

2020. május 18.
14.0411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Frissen jelentette be a Mojang (avagy ahogyan azt tegnap óta tudjuk: Mojang Studios immáron), hogy a Minecraft esetében mostantól 200 millió feletti eladásról beszélhetünk, ami egy elképesztő mérföldkőnek tekinthető.
Advertisement

A kérdéses blogbejegyzés, amiben elárulták ezt az infót, azt is tartalmazza, hogy hány havi aktív játékos van. Jelenleg 126 millióan döntenek úgy minden hónapban, hogy beleugranak a blokkveregetés világába, amin jócskán dobott, hogy kiadtak korábban egy totálisan free-to-play változatot a kínai felhasználók számára.

Ha meg éppenséggel nem nyúzzák az emberek a Minecraftot, akkor nézik. Tavaly például a YouTube-on a legtöbben nézett videojáték titulusát tudhatta magáénak a szoftver, ezzel beelőzve az ezüstérmesként feszítő Fortnite-ot.
Mojang Studios immáron), hogy a Minecraft esetében mostantól 200 millió feletti eladásról beszélhetünk, ami egy elképesztő mérföldkőnek tekinthető.'>
2 hozzászólás

Tommy

4 éve, 2 hónapja

Brutális szám! meglepett smiley Mondjuk nem tudnék olyan platformot mondani amire nem jött ki röhögő smiley de akkor is.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 2 hónapja

A hétszázát! meglepett smiley

válasz erre
Minecraft
4.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja