20 percnyi Hitman 2 gameplay felvétel érkezett a kolumbiai pályáról

2018. október 09.
2.8931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Arekkz Gaming csapatának sikerült idő előtt hozzáférnie a Hitman 2 egyik aktuális kipróbálható változatához, aminek részeként éppen a közelmúltban bemutatott kolumbiai helyszínt láthatjuk mozgás közben páratlan alapossággal.

Az alábbiakban a kérdéses pálya teljes végigjátszását vehetjük szemügyre, pontosabban annak egy lehetséges útvonalát, hiszen a Hitman 2 minden eddiginél nagyobb szabadságot kínál majd nekünk a bevetések során, ezáltal már nemcsak az eszközök és az álruhák között válogathatunk, hanem útvonalak és egyéb lehetőségek tucatjaiban is dúslakodhatunk majd.

Ha te is kíváncsi vagy arra, hogy mekkora szabadság vár rád a Hitman 2-ben, az alábbi bemutató túlzás nélkül az eddigi legalaposabb a témában, tehát érdemes belenézni, és tudatosítani, hogy a játék november 13-án jelenik majd meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Hitman 2 egyik aktuális kipróbálható változatához, aminek részeként éppen a közelmúltban bemutatott kolumbiai helyszínt láthatjuk mozgás közben páratlan alapossággal.'>
1 hozzászólás

Direktor

5 éve, 11 hónapja és 9 napja

Jajjj de fincsi! mosolygó smiley

válasz erre
Hitman 2
11.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja