1TB adatot tárol az új Blu-ray lemez

2014. március 10.
2.2761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
IAppearMissing profilja, adatai
IAppearMissing
A Sony a minap mutatta be a Blu-ray lemezek következő generációját, amely a legújabb technikai megoldásoknak köszönhetően nem kevesebb mint 1TB adat tárolására képes.

2015-ben kerülhet forgalomba a Sony legújabb Blu-ray lemeze, amelyet 1TB-os kapacitásával archiválási célokra ajánl a japán cég. A jelenleg használatban lévő Blu-ray korongok (amelyeken a PlayStation 3 és a PlayStation 4 játékok is érkeznek) mindössze 50GB adat tárolására képesek.

Az utóbbi időkben jelentősen megnőtt a nagy kapacitású archív lemezek iránti igény, főképp a filmiparban dolgozók és a hatalmas adatmennyiségeket kezelő felhő alapú szolgáltatások üzemelői részéről - árulta el a Sony.

A 300GB-os kiszerelés 2015 nyarán kerülhet forgalomba, az 500GB-os, valamint az 1TB-os modellek érkezéséről azonban mindössze annyit tudni, hogy valamikor jövő év végén érkezhetnek.
6 hozzászólás

I3enG

10 éve, 11 hónapja és 23 napja

bele se merek gondolni milyen hosszú töltőképernyők lesznek mikor 1TB-s lemezről akar valaki majd játszani

válasz erre

kpal

10 éve, 11 hónapja és 23 napja

Hát még mindig leragadtam az olcsó DVD-nél , azt se tudom mikor veszek BD írót. Azok a kornog 2015-be biztos lesznek 5-6kröhögő smiley

válasz erre

italianman

10 éve, 11 hónapja és 23 napja

HDD-m annyi. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

10 éve, 11 hónapja és 24 napja

Van már BDXL is, max 128 GB kapacitással, bár annak lejátszásához valószínűleg marsi technológia szükségeltetik. röhögő smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 11 hónapja és 24 napja

És simán olvassa majd a ps?

válasz erre

Bvektor

10 éve, 11 hónapja és 24 napja

Hát nem tudom, az biztos, hogy ára is lesz. Én azért úgy 32GB felett jobban támogatom a memória alapú tárolókat. Kevésbé sérülékenyek és az újraírhatóság is jobb mint egy lemeznél. Arról nem is beszélve, hogy USB port a blu-rayel ellentétben lassan szinte mindenen van.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja