1 GB-ra növeli ingyenes e-mail tárhelyét a Yahoo

2005. március 23.
1.9411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Yahoo bejelentette, hogy április végétől 1 GB-ra növeli az e-mail szolgáltatásához ingyenesen biztosított tárhelyet.

Ez a négyszeresét jelenti az online tartalomszolgáltató és legtöbb versenytársa, például az MSN Hotmail jelenlegi ingyenes 250 MB-jának. A Yahoo és a Microsoft ugyanakkor már most egyaránt 2 GB tárolókapacitást kínál azoknak az ügyfeleinek, akik hajlandók megfizetni az ezért felszámított 20 dollár körüli éves előfizetési díjat.

A tárhely-bővítéssel egy időben az internetes médiacég továbbfejleszti levelezőprogramjának felhasználói számára ingyenesen biztosított vírusvédelmét is, így ezentúl nemcsak az előfizetők, hanem az összes Yahoo Mail ügyfél fogadott mellékleteiből eltávolíthatók lesznek a vírusok. A Yahoo Mail levelezőszolgáltatás jelenleg 12 országban, 15 nyelven elérhető, magyarul sajnos egyelőre még nem.

A tárhely-versenyt egyébként a Google indította be lassan egy évvel ezelőtt, amikor a szolgáltatók közül elsőként kínált 1 GB-os ingyenes kapacitást. A cég ugyanis felismerte, hogy egyre többen használják előszeretettel PC-jük merevlemeze helyett, illetve mellett e-mail postafiókjukat is különféle tartalmak tárolására. A Google Gmail szolgáltatása ugyanakkor azóta is csak béta tesztváltozatban, meghívásos alapon, korlátozott számú ügyfél számára hozzáférhető, ráadásul kizárólag angol nyelven.

Kapcsolódó linkek:
Yahoo! mail
1 hozzászólás

LolZ

11 éve, 7 hónapja és 19 napja

Hát nagyon látszik h csak a 'gugli' miatt kényszerültek erre.Semmi jó nem lett belőle..

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja