1GB memóriát kap a Lumia 635 új változata

2015. február 22.
1.7531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Nokia Windows Phone-t futtató okostelefonjai közül az alsóbb szegmensbe érkező modellek voltak többségben, ezt a trendet pedig a Microsoft is tartja, hiszen eddig komoly zászlóshajót még nem kaptunk és a közelgő készülékek között sem szivárgott ki izmos modell.

Van azonban nekünk egy régi-új modell, mely hamarosan megérkezhet a magyar szolgáltatókhoz is. Ez a modell nem lenne más, mint az új Lumia 635, mely sok mindenben nem változott az elődhöz képest, mégis a korábban megjelent modellhez viszonyítva nagy az előrelépés.

A két verzió között ugyanis a rendszermemória terén van nagy különbség, hiszen míg a jelenleg modell 512MB RAM-ot kapott, addig az új változat már 1GB-ból gazdálkodhat. Ez főként az új Windows mobil operációs rendszer érkezésénél lehet fontos, de valószínűleg a mindennapok során is akad majd érezhető különbség. Egy német oldalon már fel is tűnt a készülék, méghozzá 139 eurós (43 000 Ft) áron, illetve néhány külföldi oldal egy magyar szolgáltatót is megemlít, akinél a hamarosan érkező telefonok között szerepel az 1GB memóriával szerelt modell.
2 hozzászólás

Gólem

9 éve, 11 hónapja és 11 napja

Egyszer ki kéne próbálnom egy Lumiát... Tetszik a rendszer de kicsit tartok tőle, nem túl nagy a támogatottsága...

válasz erre

wegh

9 éve, 11 hónapja és 12 napja

Én úgy tudtam, hogy alapból 1 GB-t kapott meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja