Közel 1 millió szuperhős/gazfickó-növendéket toborzott a DC Universe Online

2011. november 16.
3.5581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A hónap elején történt, hogy a végtelennek tűnő várakozást követően a Sony végre a népszerű free-to-play címek közé préselte saját, különbejáratú szuperhősös alkotását, a DC Universe Online-t, és a vállalat szemmel láthatóan nem tett rossz lóra.

Az örvendetes modellváltás óta mintegy 1 millió kadéttal bővült a játékos állomány a DC Universe Online világában. Persze, semmi okunk őszinte meglepetést szimulálni, hiszen bárki szívesen lenne szuperhős, kivált, ha ezt ingyen és bérmentve is megteheti - ha ezt Bruce Wayne előbb tudta volna...

A DC Universe Online-t indulása óta mérsékelt népszerüség övezte, minekután a Sony Online Entertainment úgy látta, ideje stratégiátváltoztatni; hiszen köztudott: ha a hegy nem megy Superman-hez, akkor Superman bizony odacipeli. Így történt, hogy november 1-jétől immáron free-to-play címként igyekszik meghódítani az audienciát - nem mellesleg roppant sikerekkel, a váltás óta ugyanis nem kevesebb, mint 1 millió új játékos öltött maskarát a DC Universe Online-ban.

Mindeközben a túlparton már nem olyan fergeteges a hangulat: a World of Warcraft-ot ugyanis az elmúlt 3 hónap során mintegy 800,000 játékos hagyta faképnél. Lehetséges, hogy éppen a DC Universe Online gravitációja térítette le őket a WoW-körüli pályáról? Akárhogy is, ne számítsunk rá, hogy ilyen mértékű veszteség miatt a Blizzard beadná derekát az F2P modellnek - Morhaime szerint ugyanis az általuk követett filozófia sokkal kifizetődőbb a játékosok számára.
DC Universe Online-t, és a vállalat szemmel láthatóan nem tett rossz lóra.'>
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 2 napja

wow azért csak wow...

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 2 napja

Az kemény! Jó kis világ lesz ez!mosolygó smiley

válasz erre
DC Universe Online
13.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaBotyi profilja