186-féle befejezés lesz a The Quarry-ben

2022. április 27.
33.6521
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Supermassive Games címeinek egyik öröme az, hogy a játékos választási lehetőségeire összpontosítanak, és ennek eredményeképpen az elágazó narratívák, amelyeket bármelyik játékmenet során létrehoznak.
 

Ez azonban azt jelenti, hogy a játékosok többféle befejezést is elérhetnek, és ez alól a The Quarry sem kivétel. Valójában hihetetlenül sok, 186 egyedi befejezés lesz a játékban. Will Byles, a The Quarry rendezője elárulta, hogy pontosan hogyan is készül egy ilyen sok variációval rendelkező játék, és milyen lenyűgöző munkát végeztek a színészek.

Úgy írjuk, mint egy filmforgatókönyvet... a színészek 100 oldalas forgatókönyvhöz szoktak egy játékfilmnél, ennek a forgatókönyve több mint 1000 oldal. A színészek nagyon megijedhetnek, hiszen napi 50 oldalt kell forgatnunk, ami hallatlan. Ez őrült mennyiségű felvétel.


A felvételek nagy része ismétlődik, a színészeknek vissza kell menniük a jelenet elejére, majd eljátszaniuk egy másik lehetséges utat, amelyet a játékosok választhatnak. Így, ahogy azt el tudod képzelni, rengeteg táblázatot készítettek, hogy dokumentálják, hogy az egyes karakterek története éppen merre tart.

3 hozzászólás

Mordorer

2 hónapja, 6 napja

De...... miért?????

válasz erre

Gólem

2 hónapja, 6 napja

Egy cseppet túlzásnak érzem.

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 6 napja

Hát az uhhhh kissé sok.

válasz erre
The Quarry
23.100 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja