18 év után kilép a Naughty Dog-ból Bruce Straley

2017. szeptember 14.
4.2611
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb legendás munkatárs hagyja maga mögött a Naughty Dog csapatát, Bruce Straley ugyanis 18 évnyi szolgálat után egy blogbejegyzésben megerősítette, hogy itt az ideje továbblépnie.

Bruce egyike volt azoknak a csapattagoknak, aki meghatározta a Naughty Dog arculatát és hozzájárult a játékok minőségéhez, hiszen mindvégig vezető pozícióban volt, és olyan alkotások munkálatai mellett bábáskodott, mint a teljes Uncharted-sorozat, a The Last of Us vagy a Jak & Daxter-széria.

Straley a blogbejegyzésben elmondta, hogy pályafutásának legnehezebb döntését kellett meghoznia, hiszen a Naughty Dog az otthona lett, azonban miután egymás után három rendkívül igényes projekt vezetője volt, és minden idejét az irodában töltötte, észrevette, hogy az energiái már más irányba koncentrálódnak.

Bruce állítása szerint ekkor döbbent rá arra, hogy itt az ideje továbblépni, de nem aggódik a srácai miatt, elmondása szerint ugyanis jó kezekben hagyja a csapatot, nagyon büszke arra, amit elértek, és alig várja, hogy lássa a jövőbeni alkotásaikat.


3 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Legalább ő nem azt kamuzza, hogy új kihívásokat keres, hanem elismeri, hogy sok volt a meló.

válasz erre

Xelosz

9 hónapja,

Megérdemli a pihenést
és bízom benne, hogy a minőség marad a régi!
az első 3 uncharted rész végén mindig volt egy kis videó, hogy hogyan készült a game és tényleg az egész csapat bele ad apait anyait és nagyon kreatívak is
szóval továbbra is feltétlen bizalmam élvezik a későbbi címeiknél is

válasz erre

Tommy

9 hónapja,

Ez nem jó hír.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaadriano profiljaHellblade profiljaProphet994 profiljaMarduk profiljamarco profiljaturatur profiljagery1113 profiljaManiac profilja