15 perces Lego Batman prezentáció

2008. július 20.
4.9561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Pár hét múlva a magyar mozikba is beröppen a Sötét Lovag (off: imdb-n jelenleg a minden idők legjobb filmje titulust viseli), és húzza maga után a szeptember 1.-jén megjelenő Lego Batman: The Video Game című alkotást is.

Mivel a megjelenés már a kertek alatt csoszog, ezért az érkező anyagok száma is exponenciális növekedésnek indult. Most például egy "rövidke", 15 perces videót vágtak hozzánk a fejlesztők, amiért örök hálánk máris üldözőbe vette őket.

Bevallom férfiasan (huhh, ez ma már a második ilyen kinyilatkozásom, valami biztos terjeng a levegőben), hogy idő hiányában, no meg a spoiler veszélyek miatt nem néztem végig a mozgóképet, de amit láttam, az meggyőző volt. A játékmenet erőteljesen visszaköszön a Lego Indiana Jones-ból, ami jó. A batmanes környezet már csak hab lesz a csokitortán. Az univerzum összes jó- és rosszfiúját (no és persze leányát) irányításunk alá vonhatjuk. Az alant megcsodálható trailerben láthatjuk akció közben Batmant, Robint, Jokert, a Riddlert, Harley Quinnt, Mr. Freezet, és Poison Ivyt is, de ők a végleges változat karaktereinek csak a töredékét képezik.

A Lego Batman az összes épkézláb platformra érkezik, PC, PS2, PS3, PSP, X360, Wii és Nintendo DS, felsorolni is fárasztó. Szóval vázolom az elkövetkező időszak programját a Denevérember rajongóinak: ma este: Batman: Gothan Knight DVD átnyálazása, augusztus eleje: az összes Batman movie újranézése, aug. 7.: mozi, Dark Knight, aug. 8.: mozi, Dark Knight, szeptember eleje: Lego Batman. Kellemes heteknek nézünk elébe.
#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja