15%-kal olcsóbb a Fallout (és egyéb RPG-k) a Good Old Games oldalán

2009. január 17.
2.0761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Rendszeres és figyelmes olvasóinknak nem újdonság a Good Old Games név.

Akiknek mégis, azoknak íme egy rövid összefoglaló: Egy olyan kezdeményezésről van szó, amely régi, üzletekben csak a legritkább esetben fellelhető játékokat kínál megvásárlásra, meglehetősen nyomott árakon. Minden hétvégén akcióval kedveskednek a vevőknek, amely kedvezményekről ritkán esik szó ezeken a hasábokon, de a finom falatokra igyekszünk felhívni a figyelmeteket.

Ilyen a mostani pár nap is (január 19. hétfő éjfélig), ugyanis a katalógusukban szereplő RPG-ket adják 15%-kal olcsóbban, ami a számok nyelvén kifejezve annyit jelent, hogy 5,99 dollárt kell kicsepegtetni a szokásos 9,99 helyett az egyes címekért. Amelyek között bizony szép számmal szerepelnek klasszikusok is, olyan alkotások, amelyeket minden magára valamit is adó szerepjáték-fanatikusnak ki kell próbálnia.

Érdemes külön kiemelni a számos portálon és újságban a tavalyi év legjobb RPG-jének választott Fallout 3 elődeit, amelyek mindannyian megtalálhatóak az akciós listában. Akinek esetleg kimaradt volna az életéből minden idők egyik leghangulatosabb szerepjátéka (és folytatása), annak itt a remek lehetőség ennek a hiányosságnak a pótlására. A Good Old Games honlapot eléritek itt, a kedvezmény pedig az alábbi termékekre vonatkozik:

Arx Fatalis
Fallout
Fallout 2
Fallout Tactics
Gothic
Invictus: In the Shadow of Olympus
Lionheart: Legacy of the Crusader
Sacred Gold
Stonekeep
1 hozzászólás

Cyb

16 éve, 6 hónapja és 4 napja

Na ja ez egy igen okos megoldás, véégre...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja