15 Days: Bejelentve a Dtp Entertainment új kalandjátéka

2009. június 03.
1.6011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az E3 kiállítás úgy látszik a kalandjátékosoknak is tartogat némi csemegét, hiszen a mai napon bejelentésre került a Dtp Entertainment és a House of Tales új kalandjátéka, 15 Days címmel.
 

Az alkotás nem a szokványos, lassú, vontatott és megfontolt kalandjátékos elemeket kívánja ismét feleleveníteni, hanem egy dinamikus és "pörgős" játékmenetet kíván bedobni a közösbe. A bejelentés sajnos elég szűkszavú volt, így sem a játékmenetről, sem egyéb más fontosságokról nem rántották le a leplet, viszont az alapkoncepció már fel lett vázolva, lássuk hát mi is lenne az.

A 15 Days betöltése után három karaktert, Cathryn-t, Mike-ot és Bernard-ot irányíthatjuk majd, mindegyik közös jellemzője, hogy profi tolvajok, azonban mindhárman másban jók... Célterületeik általában múzeumok, ahonnan értékesebbnél értékesebb műtárgyakat, festményeket és egyéb régiségeket lopkodnak, hogy aztán műgyűjtőknek jó pénzért eladják őket. Aki azonban kapzsiságra gondol, az gyorsan felejtse is el, hiszen a három karakter ezt a pénzt segély címszóval a rászorulóknak küldi szét, így akár még Robin Hood is megirigyelhetné őket. A történet ezidáig szép és jó, azonban egy híres amerikai nyomozó, Jack Stern tudomására jut a három tolvaj, a hajsza pedig
megkezdődik.

Nagyjából így néz ki a 15 Days koncepciója, a játékban a feladatunk majd valószínűleg az lesz, hogy a három karakterrel ügyeskedve ki kell cseleznünk a nyomozó urat, hogy újabb és újabb adományokat tudjunk küldeni a rászorulóknak. A játék nem casual stílusú, hanem egy nehéz kalandjáték, tehát az eszünkre nagy szükségünk lesz. PC exkluzivitása mellett sajnos mást nem tudunk az alkotásról, a bejelentéshez mellékelt kép viszont arról árulkodik, hogy grafikailag nagyon is rendben lesz az 15 Days. Várjuk a továbbiakat.
nincs még hozzászólás

Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja