15 éves a Hotmail

2011. július 10.
2.0041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Tizenötödik születésnapját ünnepelte a Hotmail a héten.

Az elmúlt másfél évtized számos megújulása és fejlesztése után idén további funkciókkal bővül az évfordulóját ünneplő levelezőrendszer. A jubileum alkalmából a levelező használatával kapcsolatos érdekes statisztikákat osztottak meg a fejlesztők. Ebből megtudhatjuk, hogy több mint 14 milliárd fotót küldtek eddig a fényképes email segítségével, havonta több mint 40 millió ember használja böngészőjéből a mobil office-t. A Hotmail a Microsoft szerint a spamek 98%-át kiszűri, 5,5 milliárd kéretlen levelet blokkol a rendszer minden nap.

Idén eddig hét alkalommal rukkoltak elő valamilyen újdonsággal a Hotmail fejlesztői, amelyek célja minden esetben a kezelhetőség és a felhasználói élmény javítása volt. A 2011-es év nyolcadik fejlesztése kezdetben tesztjelleggel jelenik meg egyes fiókokban, de hamarosan minden felhasználó számára elérhető lesz az új mininaptár. Segítségével a felhasználók többé biztosan nem fognak elfeledkezni semmilyen programról vagy feladatról, ugyanis könnyen átláthatják időrendjüket.

Az e-mailek visszakeresése is egyszerűbb lesz ezután, mivel a mininaptár "Go to" funkciója segítségével rögtön leválogathatók a kijelölt nap levelei.

Tóth András Mihály, a Microsoft Magyarország Windows üzletágának vezetője elmondta: "Az elmúlt mintegy egy évben, mióta megjelent az új Hotmail, egy percet sem pihentünk, hiszen folyamatosan azon dolgoztunk, hogy egyre jobbá és könnyebben kezelhetővé tegyük a világ egyik legnépszerűbb ingyenes webes levelezőjét a Hotmailt. Idén a mininaptár már a nyolcadik fejlesztésünk, és de nem árulok el titkot azzal, hogy év végéig még számos meglepetéssel fogjuk megörvendeztetni felhasználóinkat!"
4 hozzászólás

Vendég

9 éve, 1 hónapja és 2 napja

Shade írta:
A Gmail iszonyat xar. Aki ismerőeim közül használja mindegyik ****ozza. A hotmail is az, de én azt használom már jó ideje.
Detto, a gmail egy fos. Csúnya, a sok idióta újítástól átláthatatlan és lassú. Hotmail +1.

válasz erre

Shade

9 éve, 1 hónapja és 2 napja

A Gmail iszonyat xar. Aki ismerőeim közül használja mindegyik ****ozza. A hotmail is az, de én azt használom már jó ideje.

válasz erre

Vendég

9 éve, 1 hónapja és 2 napja

gmail se jobb pedig

válasz erre

Vendég

9 éve, 1 hónapja és 2 napja

Amióta gmail van, eszembe sem jut mást használni.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaMarduk profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaManiac profiljamarco profilja