150 millió dollárra perelte volt csapatát az egykori Rockstar North elnök (FRISSÍTVE!)

2016. április 13.
2.5331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mindenki nagy megdöbbenésére januárban távozott a Rockstar North éléről a GTA producereként megismert Leslie Benzies, akiről sokáig úgy hírlett, hogy csak magának köszönheti mindezt, hiszen hónapok óta nem járt már be dolgozni a munkahelyére.

A legfrissebb hírek alapján azonban erről szó sem volt, a Rockstar North egykori vezére ugyanis most 150 millió dollárra perelte be volt cégét, amiért a vezetőség állítólagosan koholt vádakkal, erőszakkal távolította el a helyéről, és kvázi nem engedte dolgozni, mert érvénytelenítették belépőkártyáját.

Leslie szerint azonban nem csak emiatt perel most, hanem többek között azért is követeli a csapaton a több mint 40 milliárd forintnak megfelelő összeget, mert a Take Two és a Rockstar rengeteg csalást követett el, így az ő kisemmizésén kívül más egyéb vétséget is bizonyítani tud.

A bírósághoz Leslie egyébiránt egy 71 oldalas iratot nyújtott be, amiből vélhetően a későbbiekben még várhatók kiszivárgó részletek, hovatovább egy alaposabban elhúzódó per is.

FRISSÍTÉS (13:28) - A Rockstar máris reagált a felmerült vádakra, és közleményben emelték ki, hogy egy szó sem igaz abból, amit Leslie a fentiekben állított. Elmondásuk szerint volt munkatársuk elbocsájtásához az ő magatartásbeli problémái vezettek, amelyre többször is felhívták a figyelmét, de ő nem változtatott hozzáállásán, így végül a menesztése mellett döntött a vezetőség. Hogy ezek után mi lesz az ügy vége, az innentől kezdve még érdekesebb!
7 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 7 hónapja és 22 napja

Ha egy p*cs volt akkor meg is érdemli!

válasz erre

totyak

8 éve, 7 hónapja és 22 napja

Ha a két cég olyan sok csalást követett el és ő bizonyítani is tudja, akkor ugyan miért nem tette, míg még ott dolgozott? Addig nem szólalt meg a lekiismeret? Most meg mint egy kis dacos kölyök vagdalkozik.

válasz erre

Tommy

8 éve, 7 hónapja és 22 napja

Hú de sokat fogunk még erről olvasni az elkövetkező időkben!

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 7 hónapja és 22 napja

Cáfolat ide, cáfolat oda, majd a bíróság dönt...

válasz erre

Ravor

8 éve, 7 hónapja és 22 napja

Az nem semmi, ha tényleg igaz, akkor remélem beletiporja a földbe a Rockstart röhögő smiley

válasz erre

kpal

8 éve, 7 hónapja és 22 napja

Elég fura figura lehet ezek szerint.

válasz erre

Santonio

8 éve, 7 hónapja és 22 napja

Ebből szép sztori lesz! meglepett smiley Aztamindenit!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja