15 percnyi Star Wars Battlefront 2 gameplay egyenesen a gamescom-ról

2017. augusztus 24.
3.5811
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár az EA kissé unalmas gamescom 2017 konferenciájának jóvoltából láthattuk már mozgás közben a Star Wars Battlefront 2-t, sőt mi több a korábban nem ismert űrcsatákat is, de most egy újabb felvétel ütötte fel a fejét ugyanerről a játékmódról.
 

A mozgókép alapját az expón kipróbálható demó adta, aminek részeként Kölnben bárki belekóstolhatott az űrcsaták sajátosságaiba, és ennek köszönhetően most mi is közelebb kerülhetünk hozzá, miközben megtekinthetjük balhé közben mind a 10 bevethető űrhajót, valamint az olyan hős hajókat is, mint az Ezeréves Sólyom.

Ha neked is viszket már a tenyered egy kis űrcsatára, a Star Wars Battlefront 2 november 17-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, tehát addig kell türelmesnek maradnod.

HA NEM MEGY A VIDEÓ, IDE KATTINTVA MEGTEKINTHETED!


3 hozzászólás

muki

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ez de rohadt jó!

válasz erre

totyak

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Az azért édekes, hogy az űrben vagyunk, de némelyik űrhajó szárnya légcsíkot húz maga után forduláskor, mint a repülők a földi légkörben.

válasz erre

Gólem

7 hónapja, 1 hete és 6 napja

Brutális mindegyik videón

válasz erre
Star Wars Battlefront 2
15.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaReichert Viktor profiljagery1113 profiljaturatur profiljaHellblade profiljaXelosz profiljaGargameth profiljaMarduk profilja