15 percnyi gameplay jött a Mafia: Definitive Editionről

2020. július 22.
4.3741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Megérkezett a teljes értékű remake-ként funkcionáló Mafia: Definitive Edition masszív gameplay trailere, lévén a Hangar 13 és a 2K Games kettőse végre valahára elérhetővé tette a játékmeneti látnivalókat - a reakciók egyelőre meglehetősen pozitívak a rajongók részéről.

Tulajdonképpen úgy lehetne szavakkal leginkább kifejezni ezt a feldolgozást, mintha átültették volna a klasszikus első felvonást a harmadik rész motorjára, csak éppen utóbbi hibái nélkül. Sosem látott gyönyörűséggel mutatkozik a Mafia: Definitive Edition.

Közel negyed órányi anyagot hozott számunkra a fejlesztőcsapat és a kiadó, úgyhogy lesz bőven min legeltetni a szemünket. Az alkotás megjelenése szeptember 25-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Nézd nagyban ezt a videót!



Mafia: Definitive Edition masszív gameplay trailere, lévén a Hangar 13 és a 2K Games kettőse végre valahára elérhetővé tette a játékmeneti látnivalókat - a reakciók egyelőre meglehetősen pozitívak a rajongók részéről.'>
4 hozzászólás

totyak

4 éve, 20 napja

Közel sincs 15 perc gameplay, ráadásul sikerült egy olyan küldetést bemutatniuk, ahol végig sötét van. Vagy takargatnak ezzel valamit, vagy csak nem jól sikerült választani. Alapvetően egyébként tetszik a látvány, itt-ott vannak hibák, de szép, viszont a játékba belenyúltak rendesen. Emlékeim szerint ez a küldetés nem egészen így zajlott. Van egy olyan gyanúm, hogy nem a 18 évvel ezelőtti rajongóknak készül ez a felújítás, hanem az új játékosoknak, akik talán semmit nem tudnak az eredetiről.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 22 napja

Várós nagyon!

válasz erre

Tommy

4 éve, 23 napja

Alakul, tetszik. mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

4 éve, 23 napja

jó lesz ez már nagyon várom.

válasz erre
Mafia: Definitive Edition
12.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja