15 perc alatt teljes feltöltődést ígér az Oppo

2016. február 24.
3.3171
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Oppo nem éppen egy ismert márka itthon, ráadásul nemzetközi szinten sincsenek még annyira elismerve, mint például a Xiaomi, az elmúlt években azonban egyre feljebb tornázták magukat és a készülékek mellett komoly technológiai fejlesztéseket is végrehajtottak.

Nemrég az MWC 2016 alkalmából tartottak egy bemutatót, melyen az új SuperVOOC technológiájuk kapta a főszerepet, ami egy fontos problémát orvosolna. A legtöbb okostelefon ugyanis egy napi használat után, de leginkább már estére olyan állapotba kerül, hogy töltőre kell tenni.

Néhány nagyobb gyártó már alkalmaz valamilyen gyorstöltési megoldást, melyek érezhetően lerövidítik a töltési időt, ám az Oppo hihetetlen gyorsasággal adna új életet a telefonoknak. Új megoldásuk 15 perc alatt tölti maximumra egy 2,500mAh-es akkumulátort, méghozzá micro-USB vagy USB Type-C csatlakozón keresztül.
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 25 napja

Az ilyen extrém töltés szerintem nagyon gyorsan csökkenti az akku élettartamát.

válasz erre

kpal

1 éve, 26 napja

15perc alatt lehetetlen ,vagy felforrósodik ,vagy felrobban. Egy átlag töltéssel is melegszik a telefon,hát még ilyen ütemben.

válasz erre

1000feri

1 éve, 26 napja

Hatékony

válasz erre

VaPe

1 éve, 26 napja

Az nagyon durva! SZámomra hihetetlen is, valamit ezért biztosan fel kellett áldozni.

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
MWC 2016
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljarDAVE profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljamarco profiljakylx profiljaWillThaWheel profiljaskyman profiljaManiac profilja