13 térkép lesz induláskor a Call of Duty: Advanced Warfare-ben

2014. október 03.
2.0661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
Csak egy hónappal a Call of Duty: Advanced Warfare megjelenése előtt a Sledgehammer Games már bejelentette, hogy 13 multiplayer térkép fog a játékosok rendelkezésére állni rögtön a kezdetekkor.

A társlapító, Michael Condrey, megerősítette a hírt Twitter-en. Azok a játékosok akik a játék gyűjtői kiadását vagy a DLC season pass-t veszik meg, az indulásnál bezsákolnak egy extra térképet, aminek a neve Atlas Gorge. Ez a felújított változata a Pipeline térképnek a 2007-es Call of Duty 4: Modern Warfare-ből.

Condrey azt is megerősítette, hogy az előző Call of Duty játékokból ismert Emblem Editor visszatér az Advanced Warfare-be. Nemcsak megalkothatod és testre szabhatod az emblémádat, de tényegesen meg is fog jelenni a katonád öltözékén. A fejlesztő írta honlapján:

Az egyik legnagyobb eredmény a játék fejlesztése alatt, hogy figyeltünk a felhasználókra a Call of Duty közösségben. Az akartuk, hogy a rajongók ki tudják emelni saját személyiségüket a multiplayer mérkőzésekben.
Call of Duty: Advanced Warfare megjelenése előtt a Sledgehammer Games már bejelentette, hogy 13 multiplayer térkép fog a játékosok rendelkezésére állni rögtön a kezdetekkor.'>
2 hozzászólás

kpal

10 éve, 4 hónapja és 13 napja

Jó játék lesz de ebből is annyi pénzt facsarnak ki amennyit nem szégyenlek ...

válasz erre

totyak

10 éve, 4 hónapja és 14 napja

Ha kipróbálom, akkor is csak single-ben játszom.

válasz erre
Call of Duty: Advanced Warfare
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja