13,3 hüvelykes Samsung táblagép érkezhet

2013. november 06.
1.7461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A táblagépek megjelenése óriási hatást gyakorolt az asztali gépek, a laptopok és a mobiltelefonok piacára is, ezt pedig megjelenésük után több évvel is folytatják, így minden piaci szereplő kíváncsian várja, hogy merre haladnak tovább.

Az eszközök mérete befolyásolhatja az árakat és a felhasználás területét is, mely a különböző szegmensek elérésénél fontos, a jelenleg népszerű termékek pedig nem képesek minden igényt kielégíteni.

Piaci pletykák szerint a Samsung egy 13,3 hüvelykes táblagépet tesztel, mely 2014-ben érkezhet meg a felhasználók számára. Ez azért is érdekes, mert egy 12,2 hüvelykes gépre már régóta számítanak, ami valamikor a jövő év első negyedében érkezhet meg. Ha a kettőt összekapcsoljuk, akkor már kevésbé tűnik alaptalannak a pletyka, ami az egyre csak nagyobb méretű táblagépek megjelenéséről szól, pláne ha a nagy rivális Apple háza tájáról is egy 12,9 hüvelykes iPad készülék teszteléséről érkeznek a hírek.

Pontos specifikáció természetesen még egyik készülék esetében sincsen, ám mindenképpen érdemes figyelemmel kísérni a táblagépek piacának alakulását, hiszen a tech-világ többi részébe is bőven van beleszólásuk.
7 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 4 hónapja és 7 napja

Nem csak a tabok kezdenek nagyok lenni. Múltkor olyan telefont láttam, ami akkora volt, mint egy tab. A tabok meg még ennél is nagyobbak kezdenek lenni.

válasz erre

Danielkiraly

11 éve, 4 hónapja és 9 napja

Nekem nem kellene...
Túl nagy

válasz erre

totyak

11 éve, 4 hónapja és 9 napja

Túl nagyok kezdenek lenni ezek a tabok. Régen még úgy reklámozták őket, hogy noti helyett milyen jó választás, hiszen könnyen hordozható. De az ilyen batár méretekkel rendelkezőket már egyáltalán nem könnyebb magaddal vinni.

válasz erre

1000feri

11 éve, 4 hónapja és 9 napja

figyelemmel kísérem kacsintó smiley

válasz erre

kpal

11 éve, 4 hónapja és 9 napja

Én hátvégén voltam PlayItféle rodshow-n és ott Fruit ninjat játszottam Samu Tabon szörnyű volt ha jol láttam nem is olcsó volt menő smiley telefonon nem akad a játék a samun fos volt...

válasz erre

fantis6

11 éve, 4 hónapja és 9 napja

hát ez még belefér,de én inkább már egy értőképernyős notit vennék

válasz erre

Vendég

11 éve, 4 hónapja és 9 napja

Érdekes irány. Szerintem van helye.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja