1200 dolláros luxus-billentyűzet Oroszországból

2006. december 01.
1.8391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az Art.Lebedev orosz-ukrán dizájnstúdió már jó ideje hírül adta, hogy egy olyan billentyűzet kifejlesztésén munkálkodnak, amelynek minden egyes gombját egy kijelzővel szerelnék fel, újabban azonban egyre több, a luxus-klaviatúrával kapcsolatos információ lát napvilágot.

Így például most nyilvánosságra hozta a cég az Optimus 103 árát, miszerint 1200 dollárt (240.000 forint) kell majd fizetniük az érdeklődőknek a szemet gyönyörködtető termékért. Korábban ugyan arról volt szó, hogy színes kijelzők teljesítenek majd szolgálatot a billentyűzetben, azonban erről lemondott a gyártó, és terveik szerint csupán monokróm OLED-Display-eket szerelnek az eszközbe.

A vastag pénztárcához szabott klaviatúrára december 12-től kezdődően fogadják a rendeléseket, annak leszállítására pedig valamikor jövő tavasszal kerül sor.
Jelenleg már kapható a kereskedelmi forgalomban az Optimus 103 kistestvére, a Mini Three, amely ugyan nem egy teljes értékű billentyűzet, azonban megtestesítője az eredeti koncepciónak, mivel három konfigurálható, színes kijelzős gombbal rendelkezik.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profiljarDAVE profilja