12 percnyi gameplay felvételt kapott a The Sinking City

2019. május 01.
3.5941
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bigben Games és a Frogwares egy friss kedvcsinálót hoztak a The Sinking City című nyomozós játékhoz, amit minden eddiginél alaposabban megismerkedhetünk, köszönhetően a 12 perces hosszúságnak és a kommentált játékmenetnek.

Merthogy az alábbi felvételen maguk a fejlesztők mutatják be az alkotást, melyben ismét a Cthulhu mítosz és a rejtélyek kapták a központi szerepet, méghozzá egy külső nézetes nyomozás részeként, aminek során hősünkkel fejtörőket oldhatunk meg, rengeteget beszélgethetünk a szereplőkkel, sőt még speciális erőnket is kamatoztathatjuk.

Beszéljenek azonban helyettünk inkább a fejlesztők, és nézzétek meg a saját szemetekkel, hogy milyen élményeket kínál a The Sinking City, mely PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is június 27-én érkezik.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

7 hónapja, 3 hete és 5 napja

Nem is rossz. Belső részek kifejezetten szépek szerintem. Persze nem egy top játék szintje, de bőven elfogadható. Szeretem az ilyesfajta, nyomozós játékokat, viszont a nyelv néha gondot okoz. Bár egy szótárral is neki lehet állni, legalább fejlődnék kicsit

válasz erre

Tommy

7 hónapja, 3 hete és 6 napja

Wooooow de jól néz ki!

válasz erre
The Sinking City
13.299 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljagery1113 profiljaTuhajohn profiljaNeurotic profiljaWarriorAutobot profiljaGargameth profilja