11-11: Memories Retold - zseniális gamescom trailert kapott az első világháborús kaland

2018. augusztus 21.
2.9301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bandai Namco, az Aardman és a DigixArt bemutatták a 11-11: Memories Retold című első világháborús kalandjáték legújabb kedvcsinálóját, mely a gamescom alkalmából végre teljes pompájában mutatja meg nekünk ezt az interaktív festményt.

A 11-11: Memories Retold ugyanis nemcsak a rendkívül erős történet alapú megközelítésével, hanem grafikai sajátosságaival is igyekszik felhívni magára a figyelmet, lévén az egész alkotás úgy néz ki, mintha egy festmény mozdult volna meg előttünk, és bár ez a megoldás szinte biztosan nem tetszik majd mindenkinek, szerintünk azonban elképesztően egyedi.

Akárcsak maga a 11-11: Memories Retold, melyben Kurt és Harry sztoriját ismerjük meg, akik közül Kurt egy német katonát alakít majd, aki azért vonul be a seregbe, hogy a fronton eltűnt fia után kutasson, míg Harry egy kanadai fotós lesz, akit azon túl, hogy Elijah Wood személyesít majd meg, a csatamezőket járva a háború horrorját igyekszik megmutatni a világnak.

A két szereplő két eltérő nézőpontból közelít majd az eseményekhez, és ezt meséli el nekünk a 11-11: Memories Retold, mely november 9-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



11-11: Memories Retold című első világháborús kalandjáték legújabb kedvcsinálóját, mely a gamescom alkalmából végre teljes pompájában mutatja meg nekünk ezt az interaktív festményt.'>
2 hozzászólás

Patrik94

6 éve, 1 hónapja és 23 napja

Jó lesz, legalábbis trailer alapján.

válasz erre

muki

6 éve, 1 hónapja és 23 napja

Uhhhhh kell.

válasz erre
11-11: Memories Retold
10.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2018
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja