10 hibát orvosolnak az új Mozilla változatok

2004. szeptember 17.
1.9181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A keresők piacán feltörekvő Mozilla Foundation három új szoftverváltozatot jelentetett meg, melyek együtt 10 hibát, köztük három kritikus fontosságút tüntetnek el.

A Mozilla, a Firefox, és a Thunderbird új változatai megoldást kínálnak az elektronikus üzleti kártyák, más néven vCard-ok, a túlméretezett bit map (BMP) fájlok, és egyes szabványtól eltérő karaktereket tartalmazó oldalcímek által nyitott biztonsági résekre.

A 10 hibát együtt a Secunia nevű biztonságtechnikai csoport a "nagyon kritikus" besorolással illette, ez a második legszigorúbb biztonsági figyelmeztetés. A javított változatok a következők: Mozilla 1.7.3, Firefox release candidate 1.0 és Thunderbird 0.8. A hibák megjelenése azonban nem biztos, hogy a programok gyengeségét jelenti. A Firefox szoftvert sokan azután telepítették gépeikre, miután a rivális, és egyben 90 százalék fölötti aránnyal piacvezető Internet Explorer sorozatos hibákkal küzdött. A Mozilla Foundation megpróbálja minél jobban védeni termékeit, így pénzjutalmat ajánlott fel azok számára, akik biztonsági hibát találnak programjaikban, a mostani hibák is így kerültek felszínre.

Kapcsolódó linkek:
Mozilla Foundation
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

[Tiltott felhasználó!]

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja