10 722 320 000 000 Ft: ennyi a vagyona Bill Gatesnek

2007. március 10.
2.0731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Az amerikai Forbes magazin évente kétszer jelenteti meg a világ leggazdagabb embereit felölelő listáját, s az idei esztendő első statisztikája közzétételére a tegnapi napon került sor.

A lista első helyezettjét illetően ismét nem történt változás, ugyanis az aktuális adatok szerint még mindig Bill Gates a világ leggazdagabb embere. Az ötvenegyedik életévét nemrég betöltött Microsoft-vezér becsült vagyona hozzávetőlegesen 56 milliárd dollár, akit kevéssel lemaradva honfitársa követ, az ezüstérmes Warren Buffet a maga 52 milliárdjával.

Warrenről érdemes tudni, hogy az elmúlt egy év alatt pontosan tízmilliárd dollárral gyarapodott a vagyona, míg a Gatesé "csupán" hattal. A dobogó legalsó fokán a mexikói Telmex telekommunikációs vállalat főrészvényese, Carlos Slim Helu található, kinek vagyona 49 milliárd dollár.

A Microsoft-társalapító Paul Allen (18 milliárd) visszaszorult a tizenkilencedik helyre, és Steve Ballmer MS-vezérigazgató (15 milliárd) is "csupán" a 31. hellyel kellett hogy beérje. Ezenkívül azonban az IT-világ olyan nagyjai szerepelnek még a listán, mint a 26. helyen osztozó Google-alapítók, Sergey Brin és Larry Page (16,6 milliárd), a 30. helyre visszaesett Michael Dell (15,8 milliárd), és a 132. helyezést elért Steve Jobs (5,7 milliárd).
3 hozzászólás

kpal

10 éve, 11 hónapja és 21 napja

Azóta biztos szépen gyarapodott nyelvnyújtó smileyröhögő smiley

De érdekes Arab emírségből senkinek nincs nagy vagyona meglepett smiley

válasz erre

kpal

11 éve, 5 hónapja és 5 napja

fele eleg volna nyelvnyújtó smiley

válasz erre

richie8

11 éve, 7 hónapja és 24 napja

Én már a 100. hellyel is megelégednék nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja