100 millió felett a GTA 5!

2018. november 08.
4.1421
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután legutóbb 95 milliónál állt a számláló a GTA 5 leszállított példányainál, számítottunk arra, hogy még az év végéig összejön a 100 milliós mérföldkő, a Take-Two legutóbbi pénzügyi jelentéséből pedig kiderült, hogy ez a mögöttünk hagyott trimeszterben mindez ténylegesen megvalósult.

A Rockstar Games nagyszerű nyitott világú akciójátékából ugyanis a teljes életciklus során, az összes platform teljesítményét számításba véve már több mint 100 millió példányt szállítottak le a boltok polcaira, tehát ennyi még konkrétan nem fogyott el belőle, de a karácsonyi szezon után biztosan a tényleges eladások is elérik majd ezt az értéket.

Ez az eredmény azért különösen elképesztő, mert a Grand Theft Auto V a harmadik videojáték lett a történelemben, mely a Minecraft és a Tetris mellett képes volt felvonultatni ezt az eredményt, de sanda gyanúnk, hogy a GTA 6 megjelenéséig hozzácsapódik még ehhez néhány extra millió.
5 hozzászólás

Patrik94

4 hónapja, 3 hete

Nyilván csak az online miatt van.

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 3 hete

Mindenki feladta hogy várjon az új részre...

válasz erre

totyak

4 hónapja, 3 hete

Ha most bedobnának valami jó kis single dlc-t, egy rakat embert visszacsábítanának a játékhoz és gyanítom, hogy új vevők is bőven lennének, főleg, hogy steamen pl. azért már mérséklődött az ár.

válasz erre

Xelosz

4 hónapja, 3 hete

Brutal sokáig húzza én már szét függtem a storyt meg az onlinet is várnám az új részt de ezek szerint még várhatom egy darabig
sebaj addig más címek is le tudnak kötni még az ki jön
szép teljesítmény Rockstar! csak jó lenne kímélni picit a dolgozóikat

válasz erre

muki

4 hónapja, 3 hete

B+!

válasz erre
Grand Theft Auto V
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljakylx profiljaNeurotic profiljaEAG1 profilja