10 percnyi gameplay videón a Far Cry 6 Stranger Things crossovere

2022. március 24.
29.9581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Far Cry 6 ma egy vadonatúj, The Vanishing nevű küldetésben keresztezi a Stranger Things játékmenetét a franchise sajátosságaival, így minden játékos számára ingyenesen elérhető lesz a kérdéses crossover küldetés.

Ebben a misszióban Dani egy titokzatos bunkerbe szivárog be, hogy elmerészkedjen az Upside Downon alapuló Shadow Place-be. Hogy ez hogyan alakul, az alábbiakban 10 percnyi játékmenetet nézhetsz meg. A bevetés alapvető lényege, hogy néhány eltűnt Yarant és Chorizót kell felkutatni.

A küldetés megkezdésekor Dani elveszíti a fegyvereit, így a továbbhaladáshoz lopakodni kell. Bár a küldetés jutalmait még nem fedték fel, valami túlzóra számíthatunk (mint a Rambo crossover küldetésben). A Far Cry 6 jelenleg Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PS4-re, PS5-re, Google Stadia-ra és PC-re érhető el.

Far Cry 6 ma egy vadonatúj, The Vanishing nevű küldetésben keresztezi a Stranger Things játékmenetét a franchise sajátosságaival, így minden játékos számára ingyenesen elérhető lesz a kérdéses crossover küldetés.'>
3 hozzászólás

VaPe

2 éve, 2 hónapja és 7 napja

Tiszta Half Life.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 2 hónapja és 7 napja

Bár érteném, miért van ez benne.....

válasz erre

zender

2 éve, 2 hónapja és 7 napja

Ehhh így már értem az egészet. Ez egy pálya. Azt hittem a szereplők lesznek benne... röhögő smiley

válasz erre
Far Cry 6
20.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja