10 éves évfordulóját ünnepli az inFamous, izgalmas részleteket hallhattunk a játék eredetéről

2019. május 27.
5.4511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár belegondolni is elképesztő, de a napokban ünnepli 10 éves évfordulóját az InFamous-sorozat első része, aminek apropójából a Sucker Punch csapata a Twitteren több érdekességet is megosztott velünk a játék eredetéről.

Ezekből készítettünk nektek egy érdekes kis összeállítást, hiszen megtudtuk például, hogy az InFamous eredetileg True Hero munkacímmel formálódott éveken át, de a csapatnak más névötletei is voltak, miközben tervezték, hogy a főszereplő - akit eredetileg Gearwolfnak hívtak - szabadon váltogathasson a szuperhős és a civil öltözetek között.

Bár nem tudjuk, hogy miként, de a Sucker Punch szeretett volna testre szabható épületeket tenni a játékba, valamint egy morálrendszert, amivel a lakosokat boldogabbá tehettük volna, sőt mi több, az első tervek alapján úgy volt, hogy az embereknél a csúnya beszéd is megjelenik.

Ezen felül lett volna a játékban testre szabhatóság - a hajstílus és a ruhák terén -, a hős telekinetikus képességével pedig dobálhattunk volna objektumokat, de parkourozhattunk is volna, sőt tervben volt valamiféle energiapajzs, mely végül szintén nem valósult meg.

Ha mindez nem elég vagány, a Sucker Punch bejelentette, hogy bár 10 év eltelt, de az üzenetrögzítőjük még mindig Zeke hangján köszönti a telefonálókat.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 3 hónapja és 20 napja

Hát na Zeke az egy ****a karakter!
Amúgy még az is tervbe volt hogy halandzsázni tudtak volna a karakterek és mindenféle emojival tudnak csak kommunikálni. Az mondjuk jobb is hogy nem valósult meg.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 20 napja

Morál okos húzás lett volna.

válasz erre

muki

1 éve, 3 hónapja és 20 napja

Nagyon szerettem annak idején!

válasz erre
InFamous
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljamarco profiljaNeurotic profiljagery1113 profilja