1 millió eladásnál tart a Shin Megami Tensei V

2022. április 18.
41.7891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Shin Megami Tensei V-re sokáig kellett várni, de az Atlus várva várt RPG-je tavaly novemberben végre megjelent Nintendo Switch-re, és szerencsére megérte a várakozást - a SMT V-öt a kritikusok és a közönség is széles körben dicsérte, és nem meglepő módon ez a játék stabil eladásaiban is megmutatkozott.
Advertisement

Nemrég az Atlus bejelentette, hogy a Shin Megami Tensei V-ből a megjelenés óta már több mint 1 millió darabot adtak el világszerte. Január elején ez a szám még több mint 800 000 darab volt világszerte, tehát a cím egyértelműen tartja a stabil tempót az eladások terén.

A Shin Megami Tensei mindig is egy eléggé hiánypótló franchise volt, amely a folyamatosan jó kritikai fogadtatása ellenére nem igazán tudott hatalmas eladási számokat felmutatni. Ezt figyelembe véve - nem beszélve arról, hogy a játék még csak november óta jelent meg, és csak egyetlen platformon volt elérhető - ezek nagyon lenyűgöző számok.

Shin Megami Tensei V-re sokáig kellett várni, de az Atlus várva várt RPG-je tavaly novemberben végre megjelent Nintendo Switch-re, és szerencsére megérte a várakozást - a SMT V-öt a kritikusok és a közönség is széles körben dicsérte, és nem meglepő módon ez a játék stabil eladásaiban is megmutatkozott.'>
3 hozzászólás

Moby Dick

2 éve, 27 napja

Nem rossz szám. Elég réteg játék.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 1 hónapja

Az már karrier. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 1 hónapja

Switchen az egész szép eredmény.

válasz erre
Shin Megami Tensei V
20.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja