0,5 terabájtos merevlemez szerverekhez

2004. június 21.
2.1591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Seagate a szerverekhez bevezette az új NL35 merevlemezes meghajtó sorozatot, amely tartalmazza a világ első 0,5 terabájtos meghajtóját.

A tárolók új osztálya áthidalja azt a szakadékot, amely ma még az elsődleges és az archív tárolók között tátong. Az új nagy kapacitású meghajtók optikai csatornás és soros ATA (SATA) határfelülettel kerülnek forgalomba. Az előbbiek már kaphatók, az utóbbiak szállítása 2005. első felében indul.

A Seagate NL sorozatú 500GB optikai csatornás meghajtó olcsó megoldást kínál a nagy kapacitású tároló rendszerekhez és média szerverekhez. A tároló átlagos író/olvasó elérési ideje kevesebb, mint 9 ms, átlagos átviteli sávszélessége 65 MB/s, MTBF ideje több mint 1 millió óra, az optikai csatorna átviteli sebessége 2 GB/s.

A Seagate bevezetett még 400 MB-os meghajtókat, asztali PC-khez, 100 GB-os meghajtókat mobilszámítógépekhez, 1 hüvelykes meghajtókat mobileszközökhöz (PDA-k, zseb zenelejátszók), és szórakoztatóelektronikai berendezésekhez (digitális állóképkamerák, digitális videókamerák, USB tárolók) és 1 hüvelykes, 2,5 és 5 GB-os külső - USB 2.0 kapuhoz csatlakoztatható tárolókat.

Kapcsolódó linkek:
Seagate Technology
1 hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja