Huawei P10 Plus teszt - Androgeek tesztek

2017. május 06.
76.6811
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Manapság az okostelefonok a kommunikáció kívül rengeteg okból kerülhetnek még ki a zsebünkből, melyek közül a szórakozás talán az egyik legnagyobb terület, a gyártók pedig ezen a téren az elmúlt években elképesztő fejlesztésekbe kezdtek. Növekedtek a kijelzők, nőtt a felbontásuk és az alattuk szolgálatot teljesítő hardverek is egyre izmosabbak.
Advertisement


Ez lehetőséget adott a játékfejlesztőknek is, az elmúlt években pedig sorra érkeznek az elképesztő grafikával és egyre tartalmasabb játékmenettel rendelkező alkotások, melyekről például naponta olvashatunk a Mobilgamer online magazinban.

Többek között a rengeteg szórakoztató címnek is köszönhető az, hogy amikor a kezeink közé kaptunk a Huawei jelenlegi legjobb okostelefonját, a P10 Plus-t, sok minden más mellett megnéztük, hogy a szórakoztatás terén mennyire is szolgálja ki a felhasználókat. Elvégre a kínai gyártó nagy ambíciókkal rendelkezik, nem csak a legnagyobb androidos gyártóvá szeretnének válni, hanem az Apple dominanciáját is megtörnék, ehhez pedig nem csak szuper kamera és sok marketing kell, hanem nyers erő, remek kijelző és kellemes extrák sora.

Nos, erőből nincs hiány, hiszen a legfrissebb Androidot egy házon belüli Kirin 960-as Soc és 6GB RAM hajtja, ami elképesztő párost alkot, simán felveszik a versenyt a jelenlegi legerősebb Qualcomm és Samsung fejlesztésekkel. A 128GB-os belső tárhelyen a mostanság akár több gigányi helyet elfoglaló legnagyobb játékok is simán elférnek a rengeteg saját kép és videó mellé. Mindezt egy 5,5 hüvelykes QHD felbontású (1440 x 2560 pixel) kijelző alá pakolták be, mely nagy bánatunkra "csak" egy IPS-NEO panel, ami messze nem olyan jól, mint például a Samsung AMOLED megoldásai.

Multimédiára és játékra is kiváló választás

Multimédiára és játékra is kiváló választás


Ezt bizony nem csak napi használatkor, hanem a multimédiás tartalmak fogyasztásakor és a játék közben is észrevesszük, de ha még nem volt más csúcsmodellel dolgunk, akkor abszolút elégedettek lehetünk és összességében kellően nagy és minőségi panelről beszélhetünk. A kijelző alatt kapott helyet az ujjlenyomat-olvasó, mellyel szakítottak a korábbi generáció hagyományaival. Így a Leica-val közösen fejlesztett dupla hátsó kamera egyedül árválkodhat, de mi ezt mit sem bánjuk, hiszen remek párosról van szó.

Összességében tehát egy remek csomagot kaptunk, melyet az év második felében a Mate család új tagjai kőrözhetnek majd csak le. Minőségben és erőben már a legnagyobbak között vannak, de sajnos ez az árra is igaz, hiszen a Huawei P10 Plus hivatalos ajánlott ára 259 990 Ft, ami egyáltalán nem baráti.

Amennyiben megnéznéd hogyan értékeltük a Huawei P10 Plus-t, vagy a készülék minden porcikájára kiterjedő, részletesebb tesztet olvasnál, látogass el az Androgeek oldalára.
6 hozzászólás

totyak

7 éve, 5 hónapja és 14 napja

Ez már nagyon komoly tudással bíró készülék. 128Gb háttértár meg egyenesen tapsikolásra ad okot. Külsőre nem csúnya, de az tuti, ha egy laikus elé leteszünk 5 márka készülékét, letakarva a logót, akkor belebakizik a megnevezésbe, annyira egyformák.

válasz erre

Eltohn

7 éve, 5 hónapja és 16 napja

Hű de szép telefon! meglepett smiley Erős is lehet nagyon. Tetszett az Androgeek teszt is róla! kacsintó smiley

válasz erre

Brutal Terror

7 éve, 5 hónapja és 16 napja

Egyelőre maradok a Honornál még, de ha váltok, erre a nagytestvérre váltok! mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

7 éve, 5 hónapja és 16 napja

Az ott egy Apple mac a képen? meglepett smiley Szépen passzol hozzá a teló amúgy. mosolygó smiley Kinézetre nagyon adja, viszont nem tudom, Huawei... Itthon azért nem annyira elterjedt ez még.

válasz erre

Patrik94

7 éve, 5 hónapja és 16 napja

Szép ez az androidos iphone. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

7 éve, 5 hónapja és 16 napja

Elég csinos és erős telónak tűnik! mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Itthon is kapható a Honor 9

Itthon is kapható a Honor 9

Aktivitásmérővel és fülesekkel bővít a Honor

Aktivitásmérővel és fülesekkel bővít a Honor

Június közepén érkezik Magyarországra a Honor 8 Pro

Június közepén érkezik Magyarországra a Honor 8 Pro

ezt mondjátok

fighterlaci profilja

fighterlaci

6 órája és 22 perce

ezt mondjátok

5

Raiden OffTopic

2.203 hozzászólás
legutóbbi hozzászólások
 

Mivel játszol PC-n?
462945 5

marco profilja