WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren

2008. november 13.
76.3471
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Tegnap este 10 órakor kezdődött a CDProjekt szervezésében a WoW: Wrath Of The Lich King vásárlási lehetőséggel egybekötött launch party-ja. Természetesen nyitásra ott voltunk, hogy lássuk az őrületet, de olyan látvány fogadott, amire sem mi, sem a szervezők nem számítottak előre. Az emberek csüngtek a korlátokon, elfoglaltak 3 szinten egy egy nagyobb területet, megmozdulni is lehetetlen volt. És az egészet tetézte a rajongók által alkotott egyre hosszabb, egyre szélesebb sor a "nem hülyék" boltja előtt.
 


Már a party kezdetekor lehetett tudni, hogy ez nagyot fog ütni. Szinte megsaccolni is lehetetlen feladat, mennyien is jöttek el az éjszakai bulira, de én mégis megpróbálom. A Game Channel jelenlévő csapata olyan kétezer ember körülire saccolta a tömeget, ezt a feltételezést ma reggel a szervezők is megerősítették rögtönzött telefonos interjúnkban. Helmével kattogtattunk is mindketten rendesen, a fotókat bújd át Te is, ez a látvány önamgáért beszél!


WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 2. kép

A CDProjekt nem vállalta alul magát, 2400 doboz Wrath Of The Lich King kiegészítő várta a Media Marktban, hogy a fanatikusok már éjjel alakítani kezdhessék a virtuális világ legfrissebb és már most borítékolhatóan legütősebb online történetét. Érkezésünkkor a bolt előtt nagyjából száz fős sor ácsorgott és vitatta meg, melyik karakter mit fog tudni az új expanzióban. Időnként vissza-vissza tértünk ehhez a sorhoz és egyszer elértünk arra a pontra, hogy a szájtátás és fotózás miatt még a jelmezversenyről is lemaradtunk. Ekkorra olyan méretűvé duzzadt ugyanis az elején normális méretű waiting line, hogy a nyitásra várók egymás mellett négy-hat sorban kiértek egészen a nyitott parkolóig és az akkor már szemerkélő esőben várták az éjfélt.

WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 3. kép

Megdöbbentő látvány volt, magyar launch partyn ennyien még nem álltak sorba egyetlen játékért sem, ez tényként borítékolható. Rajongói tábor tehát nálunk is van rendesen, ezt eddig is tudtuk, de azt hogy mennyi jelmezes lesz, senki nem sejtette előre. Sajnos magáról a jelmezversenyről mi a fent említett okok miatt lemaradtunk, de azért néhány fotó készült a legjobbakról így is. Volt kislány, nagyfiú, fiatal, idősebb, bonyolultabb és egyszerűbb karakter. A nyertes a Frostmourne replikát szószerint cipelte, ugyanis a vaskos kard megvolt jónéhány kiló.

WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 4. kép

A szervezett színpadi show elemek egyébként kifejezetten jók voltak, még akkor is, ha a CDProjekt "Rock & Rule" bandájára ráférne némi gyakorlás valamelyik jól hangszigetelt mélygarázsban! Mindenesetre a szöveg megért egy kisebb röhögőgörcsöt és a jelmezbe öltözött rockbanda sem volt utolsó látvány! Aranyosi Péter a Showder Klub-ból pedig egyszer és mindenkorra rendberakta a rekeszizmokat, megalapozta az egyébként sem lapos hangulat fokozott állapotba kapcsolását.


WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 5. kép

Az éjféli startnál természetesen vártuk az első vásárló kasszázását, ami nem volt sikeres, a srácnak át kellett rohannia egy másik kasszához, mert amelyikhez odaállt, ott felmondta a rendszer a szolgálatot az első pillanatban - a bankkártyás fizetést azonnal kihúzhattuk a sorból. Így a tipikus "első vásárló" effektus elmaradt, mert ekkor már nem lehetett tudni, az öt kasszából honnan kezdett el rohanni pc-je felé az első delikvens. Természetesen mi követtük a magas urat, aki az első volt a sorban, és le is kaptuk a boldog pillanatot, de megkérdezni az élményről már nem sikerült, mert gyakorlatilag egy sprintelőt megszégyenítő sebességgel hagyta el a bevásárlóközpontot. Az utóbbi olimpiai szereplésünkkön biztos arannyal tért volna haza.


WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 6. kép

A legfanatikusabb játékosok egyébként minden korosztállyal képviseltették magukat, sikerült beszélnünk 12 és 57 éves aktív WoWossal is, mindegyikük szent napként írná be a történelemkönyvekbe november 13.-át. Láthattunk olyat, hogy valaki négy játékkal a hóna alatt távozott, de olyat is, hogy könny csordult kia szemekből a játék átvételekor. iába na, a rajongás nem ismer határokat. Az első száz legrégebben várakozó (ezáltal első száz vásárló) egy Wrath of the Lich King cinematic DVD-vel is gazdagabb lett, ezt ajándékba kapták kitartásukért, és mindenkit megilletett egy poszter is.

WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 7. kép

A kiszolgálás a vártakkal ellentétben szerencsére normálisan zajlott le, az első berohanó emberek után egyesével engedték be a biztonságiak a soron következőket, így az öt működő kassza gyakorlatilag egy bő óra alatt, negyed kettő körül be tudta fejezni a több, mint ezer játékra éhes vásárló aktuális vágyának kielégítését.

Összességében egy nagyon jó launch party volt az éjszakai WoW: Wrath Of The Lich King magyar premierje. Jól szervezett, minden rajongó igényét kielégítő nyílt buli volt, fennakadások nélkül. A vásárlási kedv magáért beszél, a játék robbani fog hamarosan, a tesztet pedig nálunk is olvashatjátok bő egy hét múlva - addigra kivesézzük a legújabb MMORPG-t alaposan.


WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 8. kép


WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 9. kép


WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 10. kép


WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 11. kép


WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 12. kép


WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 13. kép


WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 14. kép


WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 15. kép


WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 16. kép


WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 17. kép


WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 18. kép


WoW: Wrath Of The Lich King launch party: több, mint 1000 játék fogyott a premieren - 19. kép

19 hozzászólás

Vendég

12 éve, 1 hónapja és 26 napja

Wow a király!!!!

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 25 napja

Vendég írta:
nem??
de

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 17 napja

nem??

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 17 napja

szerintem tökk jó a wow:

válasz erre

alphadog20

13 éve, 11 hónapja és 10 napja

CE csak 20ezer

válasz erre

Helme

13 éve, 11 hónapja és 10 napja

Jó volt a buli elvoltunk
Am 10 ezer forint a sima és 25 ezer a díszdobozos
WoW az bajos játék gyorsan beszippant téged úgy, hogy többé ki sem tudsz onnan jönni o.O

válasz erre

alphadog20

13 éve, 11 hónapja és 10 napja

DK csak egy hirtelen felángolás az embereknek de figyeld meg 1-2 és lecseng

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 10 napja

Szerintem is piszok jó a legjobb a mikrofonon át beszélgetés ez kellet egy online-játékba a baj csak az hogy most mindenki death knight lett nekem is bejön de maradok a réginél.

válasz erre

andras40

13 éve, 11 hónapja és 12 napja

Ez nagyon jo jatek mindenkinek ajallani tudom

válasz erre

Cyb

13 éve, 11 hónapja és 13 napja

Ja, az a vicc hogy majd a javitó patchekkel ígérik a különböző kimaradt részeket...
Akkor most miért nem adták ki később tuti hogy akkor is megvette volna legalább 5.000.000 ember az első nap.Ennyire félt volna a blizz a gazdasági válságtól...ugyanmááár.

válasz erre

alphadog20

13 éve, 11 hónapja és 14 napja

1-2 és szerintem a bugok is ki fognak kerün de addigra érkezik hozzá egy rakat újjitás

válasz erre

Cyb

13 éve, 11 hónapja és 14 napja

Hát mondjuk az igaz ujításokól most mintha kevesebb lenne az előzőekhez képest... de hát ki hogy van vele.meg még Tele van bugokkal legalább is volt szerencsém bétázni vele

válasz erre
12a(z) 2 -ből
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljaWickedSick profilja