Visszatérés a gyökerekhez - ilyen lesz a Saints Row reboot!

2021. augusztus 27.
98.2951
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A gamescom 2021 keretein belül hivatalos leleplezésre került a Saints Row reboot, amely 2022. február 25-én érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, PS5-re, valamint Xbox Series S / X-re. A Game Channel magazin idő előtt betekintést nyerhetett egy prezentáció során az új etapba, így olyan információkat tudhattok meg a franchise új darabjáról, melyek a bemutatott előzetesből nem derültek ki. Lássuk is, hogy mikről van szó!
Advertisement


Jim Boone, a csapat egyik első embere elmondta, hogy mivel a Volitionnél több veterán fejlesztő is dolgozik, így mindenképp szerettek volna egy friss perspektívát adni, és ezt a rebootolásban látták jó húzásnak. Ennek köszönhetően új karaktereket, szituációkat és helyszíneket emelhettek be, miközben eltökélt céljuk volt, hogy visszatérjenek a gyökerekhez, azaz ne a negyedik rész szuperképességes vonalát erősítsék.

A szimplán csak Saints Row címen futó rebootban négy fiatal, Z-generációs arc kerül a középpontba, akik elhatározzák, hogy egy saját bűnbirodalmat építenek ki, és maguk mögött hagyják azt az életvitelt, amikor mások mondták meg nekik, hogy mikor mit tegyenek. A helyszínként szolgáló Santo Ileso inspirációja az amerikai dél-nyugat volt, és a széria eddigi legnagyobb városát hozták tető alá a legfrisebb részre.

Rengeteg lehetőséggel kecsegtet majd Santo Ileso

Rengeteg lehetőséggel kecsegtet majd Santo Ileso


Minden környéknek megvan a maga egyedisége, tematikája, és mindenhol máshogy tengetik az emberek a napi rutinjukat. A Volition szerint a rebootban lesz az eddigi legtöbb változatosság ilyen tekintetben, és minden környéken egy kompletten egyedi hangulat vár ránk. Monte Vistában például medencésbulik tömkelegével fogunk találkozni, El Doradoban az éjszaka igazi színes-szagos kiállítással fog rendelkezni, míg Rancho Providencia borús, kellemetlen hangulatot fog árasztani.

A főszereplőnk The Boss (A Főnök) névre fog hallgatni, és három barát szegődik mellénk. Az első Eli, az "üzleti adminisztráció mestere", aki üzletemberként szeretne nagy sikert aratni Santo Ilesoban. A barátaiért bármire hajlandó Kevin a soron következő társ, aki foglalkozását tekintve egy DJ, és árvaként nőtt fel. A játék elején ő még egy másik bandánál, a The Idols-nál tengeti mindennapjait, ellenben elég hamar ráeszmél, hogy a helye a barátaival van, akikkel aztán megalapítja a Saints brigádot.

A brigád, élükön velünk, A Főnökkel

A brigád, élükön velünk, A Főnökkel


Aztán ott van még Neenah, a sofőr, aki a szülei garázsában nőtt fel kvázi, azonban a sorsa nem úgy alakult, ahogy tervezte, ennek köszönhetően autószerelőként kezdett melózni. Végül a Saints-hez társul, hogy magának dolgozhasson, és velünk együtt bűnbirodalmat építsen. És végül ott vagyunk mi, The Boss, akit konkrétan mi magunk szabhatunk testre teljes mértékben.

Santo Ileso három különböző banda kezén van, akik közül újoncként ki kell törnünk. Az egyik ezek közül a Los Panteros, akik főként a fizikai erőben látják a fenyegetésüket, a Marshall Defense Industries a lőfegyverekkel bánnak halálosan pontosan, míg a The Idols a fényűzésben és a népszerűségben látja az ikon-státuszát. Amolyan igazi bájgúnárokról van szó.

A Saints bűnbirodalmat most először virágoztathatjuk fel mi magunk!

A Saints bűnbirodalmat most először virágoztathatjuk fel mi magunk!


Ahogyan folyamatosan veszi át a Saints banda a területeket a városban, úgy nyílnak ki a mi lehetőségeink is, ugyanis mi döntjük el, hogy mit szeretnénk építeni a különböző üres telkekre. Szedhetünk védelmi pénzt, a kocsitolvajlásban is megtalálhatjuk magunkat, fegyverekkel is seftelhetünk, drogcsempészettel biszniszelhetünk, és miegymás.

Ahogyan az előző részekből, úgy ebből sem marad ki a kooperatív módozat, ami elérhető lesz minden platformon. A fejlesztőcsapat szerint ez az eddigi legnagyobb és leggazdagabb Saints Row játék, amit valaha készítettek, és a sorozatban most először tehetjük azt meg, hogy a nulláról építjük fel a Saints bandát, és láthatjuk a felvirágozását.

Nézd nagyban ezt a videót!




Témáját tekintve igencsak aktuálisnak érződik majd a reboot a Volition szerint, lévén olyan kérdéseket is megpendítenek, mint a diákhitel, vagy éppenséggel a különböző tartozások topikja. Értelemszerűen a karakterkészítő is borzasztóan részletes lesz, konkrétan még a figuránk hangját is mi szabhatjuk meg, no meg persze öltözékek terén is lesz bőven választék, ahogyan azt várjuk.

Ahogyan azt már megszokhattuk a franchise-tól, elborult ötletekből most sem lesz hiány. A távolságokat azontúl, hogy autóval tehetjük meg, akár még wingsuittal is repkedhetünk, és persze megannyi más aspektus van, amiről még nem rántották le a leplet az alkotók. Nagyon kíváncsian várjuk, hogy hogyan sül el a reboot, de pár hónap múlva ez is kiderül!

Ha nem akarsz lemaradni a Saints Row reboot híreiről, kövesd be a játék adatlapját, ahol minden információ, hír, cikk, videó megtalálható!
8 hozzászólás

Direktor

2 éve, 9 hónapja és 8 napja

soami írta:
Lehet öreg vagy már hozzá tesó kacsintó smiley
Nem tagadom, ez is simán benne van. röhögő smiley Már legózni se nagyon szoktam. röhögő smiley

válasz erre

soami

2 éve, 9 hónapja és 10 napja

Direktor írta:
Továbbra sem tetszik ez a fiatalos játék.
Lehet öreg vagy már hozzá tesó kacsintó smiley

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 9 hónapja és 10 napja

Biztos vagyok benne, hogy egy próbára jó lesz, de lehet hogy haamr rá fogok unni. Mondjuk a legjobb lenne ha csinálnának majd hozzá demót.

válasz erre

rDAVE

2 éve, 9 hónapja és 10 napja

Ha félreteszem a watch dogs 2 arcokat, akkor egész szimpatikus. Igazából csak két emberrel kell megbarátkoznom; az MIT diák kinézetű Eli és a Fortnite DJ Kevin... röhögő smiley Neenah simán elfért volna korábban is a játékban. A rövid hajú csaj meg csak egy reklámarc, bárhogy kinézhet. Valószínüleg nem lesz annyira örült/perverz, mint korábban, de tombolni és terjeszkedni még lehet szórakoztató.
Akit gameplay érdekel a fejlesztői videóban vannak apró bevágások: https://www.youtube.com/watch?v=iDr4l1DdRCU

válasz erre

muki

2 éve, 9 hónapja és 10 napja

Nekem ez az új csapat nagyon nem szimpatikus.

válasz erre

Patrik94

2 éve, 9 hónapja és 10 napja

Meglátjuk... Az látszik hogy nagyon bíznak a sikerben, de egyelőre nem látom hogy az emberek nagyon odalennének érte.

válasz erre

Direktor

2 éve, 9 hónapja és 10 napja

Továbbra sem tetszik ez a fiatalos játék.

válasz erre

Mordorer

2 éve, 9 hónapja és 10 napja

Amit eddig láttam belőle, az engem nem győzött meg sajnos. Meglátjuk, hátha a megjelenésig még megkedvelteti magát?

válasz erre
Saints Row (2022)
18.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljaManiac profiljamarco profilja